Δημοσίευση ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ για υποψήφιους

0
97

Μπαίνουμε ολοένα και περισσότερο στην χρονική περίοδο που οι υποψήφιοι για τις πολλές θέσεις στις εκλογές του 2024 παίρνουν τις αποφάσεις τους, “μέτρησαν τα κουκιά τους” και είναι έτοιμοι δειλά δειλά να βγουν μπροστά και να οργανωθούν στήνοντας την προεκλογική τους εκστρατεία, οργανώνοντας τη στρατηγική τους και βελτιώνοντας, στη “σφαίρα της δημόσιας ζωής”, την παρουσία τους.

Μέσα από αυτή την προσπάθεια αναμένεται σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι ιστοσελίδες, οι πλατφόρμες και τα διάφορα άλλα φόρουμ συζητήσεων αναμένεται να καθορίσουν εν πολλοίς και την κοινή γνώμη η οποία πλέον, ευτυχώς ή δυστυχώς, καθοδηγείται σε ένα σημαντικό βαθμό από το διαδίκτυο και τα Μέσα Ενημέρωσης.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η πρόσφατη “πεφωτισμένη” παρουσία Κασσελάκη στην Ελλάδα που σε χρόνο dt και δίχως προηγούμενη τριβή ή κοινωνική δράση κατάφερε να μπεί σφήνα και να κερδίσει τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν λοιπόν και εσύ σκέφτεσαι να είσαι υποψήφιος, αν περνάει από το μυαλό σου να βελτιώσεις την παρουσία σου και να ενισχύσεις τη θέση σου στο κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής που δραστηριοποιήσε μη διστάσεις να επικοινωνήσεις έγκαιρα με τη μεγαλύτερη ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Πάφου, το PafosPress.com για να οργανώσουμε απο κοινού και έγκαιρα τις διαδικτυακές σου δράσεις!

Η άρτια καταρτισμένη μας ομάδα, η πολύχρονη εμπειρία μας, οι γνώσεις μας για τον χώρο του διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, η δυναμική μας αλλά και ο μεγάλος αριθμών φίλων και υποστηρικτών που ακολουθούν τη σελίδα μας σε όλα ανεξαιρέτως τα Social Media μπορούν να φανούν όχι απλά χρήσιμα στην προσπάθειά σου αλλά και καθοριστική στην έκβαση τπυ αποτελέσματος που επιθυμείς.