Διήμερο με τρία πολύ δημοφιλή συγκροτήματα στο Cap St Georges Hotel & Resort 

0
1142

Με ακόμη ένα πλούσιο σε εκδηλώσεις διήμερο αποχαιρετά τον Ιούλιο το πολυτελές τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας. Την Παρασκευή και το Σάββατο, 28 και 29 Ιουλίου, στο βραβευμένο θέρετρο θα εμφανιστούν τρία δημοφιλή και αγαπημένα συγκροτήματα. 

Αρχή κάνουμε την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 20:00 στο Kohili Lounge Beach Bar με το δημοφιλές συγκρότημα Playlist για ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο για τους λάτρεις της ποπ και της ροκ μουσικής με αγαπημένα τραγούδια που άφησαν εποχή και κράτησαν δεκαετίες.

Στην εκδήλωση θα προσφέρετε και φαγητό με πλούσιο μπουφέ. 

Για να προκρατήσετε τη θέση σας για την εκδήλωση της Παρασκευής με τους Playlist τηλεφωνήστε έγκαιρα στα τηλέφωνα +35726623243 και +35797714035. 

Την επομένη, Σάββατο 29 Ιουλίου, το αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους Ελληνικό συγκρότημα Μέλισσες και το δημοφιλές συγκρότημα “Quest Pistols” από την Ουκρανία υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά οδηγώντας όσους τυχερούς παρευρεθούν σε ένα ξέφρενο πάρτι στην τελευταία συναυλία του Ιούλη. 

Διήμερο διασκέδασης και κεφιού λοιπόν στο Cap St Georges Hotel & Resort, τον απόλυτο τουριστικό προορισμό, με Playlist την Παρασκευή και Μέλισσες και Quest Pistols το Σάββατο σε ένα διήμερο που σηματοδοτεί τον φετινό Ιούλιο. 

Για την εκδήλωση με τις Μέλισσες και τους Quest Pistols κάντε τις προκρατήσεις σας τηλεφωνώντας έγκαιρα στο +35726000000 ή μέσω email στο [email protected]