Χρυσό μετάλλιο σε διεθνή διαγωνισμό για το δικηγορικό γραφείο L. Loucaides-Theophanous LLC- Έγιναν συνήθεια οι διεθνείς αναγνωρίσεις

0
208

Ακόμη μια διεθνή αναγνώριση και ένα σημαντικό βραβείο εξασφάλισε το δικηγορικό γραφείο L. Loucaides-Theophanous LLC με έδρα την Πάφο.

Η εταιρεία σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο ως «Δικηγορική εταιρεία της χρονιάς – Κατηγορία: Μεσόγειος» στα βραβεία του Διεθνούς Οικονομικού Κέντρου City Wealth τα οποία έγιναν στο Λονδίνο τέλη Ιανουαρίου 2023.

Τα βραβεία του Διεθνούς Οικονομικού Κέντρου City Wealth δημιουργήθηκαν με σκοπό να αναδεικνύουν την αριστεία των συμβούλων και των διευθυντών στον ιδιωτικό οικονομικό τομέα των κορυφαίων διεθνών οικονομικών κέντρων. Νικητές κρίνονται όσοι έχουν διαπρέψει στους τομείς των επιτευγμάτων, της καινοτομίας, της εξειδίκευσης και της παροχής υπηρεσιών.

Η βράβευσή του δικηγορικού γραφείου L. Loucaides-Theophanous LLC ως “Δικηγορική εταιρεία της χρονιάς στην περιοχή της Μεσογείου”, αποτελεί τεράστια τιμή για την εταιρεία, τους συνεργάτες της και το προσωπικό της και βεβαίως για την Κύπρο μας. Ταυτόχρονα συνιστά βεβαίως αναγνώριση των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που παρέχει το δικηγορικό βραβείο σε βάθος χρόνου.

Με αφορμή τη βράβευσή, το δικηγορικό γραφείο L. Loucaides-Theophanous LLC ευχαριστεί όλους, μέσω της σχετικής ανακοίνωσης η οποία δημοσιεύθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή καθ΄ όλη την διάρκεια της πορείας του γραφείου καθώς αυτή, αναφέρεται, είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τη συνεχή προσπάθεια να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους πελάτες και το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το γραφείο L. Loucaides-Theophanous LLC ή συντελεστές του εξασφαλίζουν βραβεία και διεθνείς αναγνωρίσεις είτε για τις επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρουν στην επιχειρηματική ανάπτυξη είτε ως προσωπικότητες της χρονιάς σε διεθνείς διαγωνισμούς (Inspirational Woman of the Year, Powerwomen Awards, Woman of the Year – Professional Services.)