Το BADOLINA είναι η νέα είσοδος στην Πάφο και υπόσχεται πεντανόστιμο φαγητό

0
90

Το εστιατόριο Badolina είναι η νέα είσοδος στην Πάφο στην κατηγορία εστίασης και έρχεται για να καλύψει, με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο, ένα δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο, αυτό του καλού φαγητού!

Το Badolina ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Kings Avenue Mall και προσφέρει στους απαιτητικούς καλοφαγάδες ποιοτικές, νόστιμες και υγιεινές συνταγές σε μια σειρά από γρήγορα φαγητά, όπως το μαριναρισμένο φιλέττο και μπούτι κοτόπουλο στο grill.

Το grill είναι η αιχμή του δόρατος για το Badolina αφού πέραν από νόστιμες συνταγές κοτόπουλο προσφέρει υγιεινά αυθεντικά φαλάφελ, mix grill για ένα ή δυο άτομα, καθώς επίσης και στη σχάρα για χορτοφάγους. Μια αφθονία πεντανόστιμων επιλογών στη σχάρα για κάθε γούστο και κάθε απαίτηση και όλα προσεγμένα και υγιεινά.

Στο Badolina μπορείτε επίσης αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε τις ολόφρεσκες πίτσες τους φτιαγμένες από προζύμι καθώς και τα πεντανόστιμα BADOLINA BOWLS με ρύζι, κινόα αλλά και 9 συνολικά δικές σας επιλογές από πρωτεϊνούχα φαγητά όπως με κοτόπουλο, χαλούμι, χοιρινό, σολωμό, αλλά και vegan αν επιθυμείτε για να ενισχύσετε τη διατροφή σας και βεβαίως να απολαύσετε το γεύμα σας!

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε wraps με μοναδικούς συνδυασμούς ή pitta (παφίτικη) με διάφορες επιλογές από κοτόπουλο, χαλλούμι μέχρι και φαλάφελ καθώς χορταστικές δροσιστικές σαλάτες με φρέσκα υλικά της ημέρας καθώς και μακαρονάδες φτιαγμένες με ιταλικές συνταγές και πρώτες ύλες.

Εκείνο όμως που συνίσταται περισσότερο και δεν πρέπει οπωσδήποτε να χάσετε είναι το ξεχωριστό, το μοναδικό, το ανεπανάληπτο Spice Chicken Pitta! Κρατήστε το όνομα “Spice Chicken Pitta” μόλις βρεθείτε στο Badolina μη ξεχάσετε να το παραγγείλετε και θα μας θυμηθείτε!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο Badolina ήρθε για να μείνει, με ένα πεντανόστιμο και πολύ μελετημένο μενού για να καλύψει όλες τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καλοφαγά, του πιο εκλεκτού λάτρη του ποιοτικού, νόστιμου και υγιεινού φαγητού!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Badolina στα Social Media και κάνετε την επόμενη σας παραγγελία είτε μέσω FOODY είτε μέσω WOLT είτε και τηλεφωνώντας στο 77770884.