20.9 C
Paphos
Tuesday, October 3, 2023

Αυτό δεν ξανάγινε- Το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ στην Κύπρο με Ρουβά-Αργυρο-Φουρέιρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Πάφο και συγκεκριμένα στο βραβευμένο τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.

Σε ένα άνευ προηγουμένου μουσικό συναπάντημα στο οποίο ένωσαν δυνάμεις επι σκηνής ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο τράπερ FY και η διάσημη Ουκρανή τραγουδίστρια Vera Brezhneva οι καλεσμένοι του εορτάζοντα, Γιώργου Ιωάννου Διευθύνοντα Συμβούλου της Korantina Homes διασκέδασαν με τη ψυχή τους μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το πάρτι βεβαίως, όμοιό του οποίου δεν έγινε ποτέ στην Κύπρο ξεκίνησε από την Παρασκευή με μια εντυπωσιακή βραδιά βγαλμένη από την Κούβα με χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα από την χώρα της Καραϊβικής και συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή με ένα πάρτι με θεματική ενότητα την Μύκονο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Ιωάννου συμπλήρωσε τον περασμένο Μάιο μισό αιώνα ζωής και γιόρτασε με φίλους και συνεργάτες τα γενέθλια του. Ο κ. Ιωάννου εκτός από την επιχειρηματική του δράση στηρίζει εμπράκτως τον Αθλητισμό της Πάφου όντας χορηγός σε αρκετές ομάδες ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας αλλά στέκεται και αρωγός σε μεμονωμένες προσπάθειες ατομικών αθλημάτων όπως η ποδηλασία, η κολύμβηση, η τοξοβολία κ.α.

Ο Γιώργος Ιωάννου με την σύζυγό του, Μαρίνα Στυλιανίδη και την κόρη τους, Νεφέλη. Φωτογραφία: Hello Cyprus

Στα γενέθλια του Γιώργου Ιωάννου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, Κύπριοι και ξένοι, απο τον χώρο του Πολιτισμού, της δημοσιογραφίας καθώς και φίλοι και στενοί συνεργάτες του. Ανάμεσα σε άλλους ξεχώρισε η παρουσία προσωπικοτήτων από το εξωτερικό όπως το διεθνές μοντέλο της Vogue Caroline Labouchere αλλά και του Έλληνα σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ