Άρχισε εντατικά η εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού από ΕΤΑΠ Πάφου

Μάιος, Ιούνιος εξαιρετικοί  μήνες για μικρές αποδράσεις και διακοπές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς ή περιπέτειας 

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) χαιρετίζει την εξαγγελία της Κυβέρνησης για αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων και ιδιαίτερα των μέτρων που αφορούν την διακίνηση και διαμονή μονίμων κατοίκων σε τουριστικά καταλύματα αλλά και την επαναλειτουργία  τουριστικών υποδομών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η νέα τάξη πραγμάτων θα συμβάλει τα μέγιστα  στην επανεκκίνηση της βιομηχανίας γι’ αυτό και η ΕΤΑΠ ξεκίνησε άμεσα και εντατικά διαδικτυακή εκστρατεία στοχεύοντας στην προσέλκυση εγχώριου τουρισμού η οποία αναμένεται να κλιμακωθεί αρχές Ιουλίου και να  ολοκληρωθεί περί τις 12 Αυγούστου 2021.

Η Παγκύπρια εκστρατεία προώθησης τυγχάνει στήριξης από το Υφυπουργείο Τουρισμού, καλύπτει ολόκληρη την επαρχία Πάφου και περιλαμβάνει οργανωμένη εντατική εκστρατεία  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook και instagram. Επιπρόσθετα θα περιλάβει διαφημίσεις στην Google, διαδικτυακούς και ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς, αρθρογραφία, φιλοξενία influencers/bloggers κ.α.

Η Πάφος προσδοκεί με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού να συνεχίσει να βρίσκεται όπως πάντα στις πρώτες προτιμήσεις των μονίμων κατοίκων Κύπρου για διακοπές εντός του νησιού. 

Βάσει των μηνυμάτων της εκστρατείας, ο προορισμός Πάφος (Επαρχία Πάφου), καλεί τους κατοίκους της Κύπρου να επισκεφτούν την πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα και τα χωριά Λαόνας, την πανέμορφη ακτογραμμή από το Νέο Xωριό, Λατσί Αργάκα, Πωμό μέχρι και τον Πύργο Τυλληρίας, τα κρασοχώρια, να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να εξερευνήσουν την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιάτης επαρχίας Πάφου.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται επαναλειτουργία ευρείας γκάμας ξενοδοχειακών/τουριστικών καταλυμάτων και προσφορά διαφόρων πακέτων διαμονής σε ελκυστικές τιμές, οι τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, οι δημοτικές παραλίες, παρεμφερή υποδομές και υπηρεσίες ετοιμάζονται πυρετωδώς για επαναλειτουργία, ενώ ο προορισμός πλέον από τις 10 Μαϊου2021 δίδει την ευκαιρία σε χιλιάδες εγχώριους επισκέπτες  να ξεσκάσουν, να επισκεφθούν την περιοχή και να ζήσουν μοναδικές, ξέγνοιαστες στιγμές.   

Support Local Business