23.9 C
Paphos
Friday, May 17, 2024

Γιώργος Γεωργίου: “Να δώσουμε μια νέα πνοή και δυναμική στην περιοχή μας”

Ένα Διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς το οποίο να ευημερέι και να είναι σύγχρονο, με ίσες ευκαιρίες, θέσεις εργασίας και προοπτική ονειρεύεται ο Γιώργος Γεωργίου, υποψήφιος αντιδήμαρχος του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.

Μιλώντας στο PafosPress ο Γιώργος αναλύει τις σκέψεις του, διαβάζοντας τις οποίες είναι εύκολο να καταλάβεις αμέσως την αγάπη του για τους νέους και την ανησυχία του για το μέλλον της περιοχής.

Γιώργο πως πήρες την απόφαση να είσαι υποψήφιος;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πήρα την απόφαση να κατέλθω  έως ανεξάρτητος για την υποψηφιότητά του Αντιδημάρχου για τον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς λόγω του ότι από το 2017 που δεν εργάζομαι όπως έχω πει και στο βιογραφικό μου εντάχθηκα πιο ζεστά σε οργανωμένα σύνολα λόγω του απεριόριστου χρόνου που έχω. Μίλησα με αρκετό κόσμο και είδαμε ότι ο Δήμος μας αλλά και η περιοχή μας γενικότερα χρειάζεται νέο αίμα με νέα μυαλά νέους στόχους νέες φιλοδοξίες.

Τι επιδιώκεις με την εμπλοκή σου στα κοινά;

Με την εμπλοκή μου στα κοινά επιδιώκω καλύτερη ευημερία για τους συνδημότες μας, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, θέσεις εργασίας για τους νέους.πχ. Στελέχωση νοσοκομείου, Τοπικό σχέδιο, Αθλητισμός, Προσβάσιμη πόλη, Καθαριότητα, Πράσινη πόλη, Καταφύγιο ζώων, Δρόμος πόλης Χρυσοχούς Πάφου.

Τι δεν έχουμε σήμερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και χρειαζόμααστε που σε οδηγεί στην ανάγκη να χρησιμοποιήσεις ώς σύνθημα σου το “Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα”;

Το σύνθημα αξίζουμε καλύτερα μπορούμε περισσότερα έχει να κάνει με όλα τα πιο πάνω και επιπλέον θέλω να δω την περιοχή μου ολόκληρη να έχει επισκέπτες ολόχρονά εάν είναι δυνατόν είτε αυτοί είναι εγχώριος τουρισμός είτε από το εξωτερικό. Έχουμε αρκετές προοπτικές και δυνατότητες ως Δήμος και οι κοινότητες γενικότερα να αναδείξουμε τα ήθη και τα έθιμα μας τους αρχαιολογικούς μας χώρους τις ωραίες μας προσβάσιμες παραλίες κι άλλα πολλά.

Πόσο επηρέασε την απόφασή σου το ότι είσαι σε τροχοκάθισμα; Φανταζόμαστε η προσβασιμότητα, την οποία αρκετοί κάνουν σύνθημα, είναι για σένα και ανάγκη και προτεραιότητα

Από το 2017 που καθηλώθηκα στο τροχοκάθισμα έχω διαμορφώσει τη ζωή μου και είμαι αυτόνομος. Φτιάχνοντας τις κατάλληλες υποδομές όλοι οι δημότες θα έχουν καλύτερες συνθήκες ζωής. Προτεραιότητά μου είναι όλοι οι δημότες να μπορούν να ευημερούν να έχουν τις εργασίες τους σε έναν Δήμο που θα τον ζηλεύουν ολοι.

Ως άνθρωπος που είσαι προπονητής ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά, είναι η διεκδίκησή της Αντιδημαρχίας και ένας τρόπος να εργαστείς για τις επόμενες γενιές μέσα από την ΤΑ;

Η πολιτική γενικότερα δεν έχει να κάνει με αγώνα δρόμου πρέπει να έχεις όραμα στόχους χρόνο και φιλοδοξίες. Το 2023 σταμάτησα ως προπονητής και αφοσιώθηκα περαιτέρω στον προεκλογικό μου αγώνα. Θέλω να δείξω σε όλο τον κόσμο γενικότερα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και είναι εσώκλειστοι στο σπίτι τους ότι μπορούμε να προσφέρουμε κι εμείς από όποια θέση και αν μας αναθέσουν και ναι και στην πολιτική καλώ όλους  τους συνδημότες μου και την περιφέρεια του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς τις 9/6/24  να πάνε όλοι να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα γιατί όλοι εμείς όπως και η περιοχή μας αξίζουμε καλύτερα μπορούμε περισσότερα.

Βιογραφικό:

Ο Γιώργος Γεωργίου κατάγεται από την Πόλη Χρυσοχούς. Είναι 43 χρονών, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά μπαίνοντας σε οργανωμένα σύνολα ενδώ διετέλεσε Πρόεδρος Κέντρου Νεότητος, μέλος και συνάμα πρόεδρος για δύο συνεχόμενα χρόνια στο κοινοτικό νηπιαγωγείο Προδρομίου.

Υπήρξε ποδοσφαιριστης και μετέπειτα βοηθός προπονητής της τοπική ομάδα ποδοσφαίρου ΕΝΑΔ.

Το 2006 ασχολήθηκε με την προπονητική για μικρά παιδιά παίρνοντας το πρώτο του δίπλωμα uefa c. Ακολούθως ασχολήθηκε με πιο μεγάλες ηλικίες μέχρι και το 2023 περνώντας το δίπλωμα uefa A. Από το 2001 μέχρι το 2017 εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Σήμερα συνεχίζει να είναι ενεργός και μέλος σε οργανωμένα σύνολα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ