Άρχισαν οι εργασίες της Prospecta για το “The Central Residences”

0
127

Σημαντική πρέπει να θεωρείται η χθεσινή ημέρα για την εταιρεία Ανάπτυξης Γης “Prospecta Development Cyprus “. Οι ιδιοκτήτες και τα στελέχη της εταιρείας που είναι ταυτόσιμη εδώ και χρόνια με τον τομέα Ανάπτυξης Γης στην Πάφο και τα περίχωρα “σήκωσαν σήμερα τα μανίκια πάνω” και έπιασαν δουλειά για το νέο στολίδι της εταιρείας που θα βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου.

Ο λόγος για το “The Central Residences” το οποίο διαθέτει μια σειρά από ποιοτικά χαρακτηριστικά που ανεβάζουν κατακόρυφα το …”ευ ζειν” σε όσους το επιλέξουν για ιδιοκατοίκήση αλλά και για όσους θα επιλέξουν μια από τις μονάδες του για σκοπούς επένδυσης.

Το “The Central Residences” βρίσκεται σε μια προνομιακή περιοχή της πόλης, μόλις μερικά μέτρα από τις εγκαταστάσεις του νέου Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού και πλησίον σε όλες τις νευραλγικές υπηρεσίες της πόλης.

Το “The Central Residences” διαθέτει συνολικά 15 πολυτελή διαμερίσματα και φέρει ακεραία τη σφραγίδα ποιότητας και ασφάλειας της “Prospecta Development Cyprus ” αλλά και την Αρχιτεκτονική υπογραφή του βραβευμένου οίκου Epitessera.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την “Prospecta Development Cyprus ” τηλεφωνώντας στο 26910313 ή μέσω email στο [email protected].