Απαραίτητη και τον Χειμώνα η συντήρηση του κήπου μας

0
248

Αν ο Χειμώνας και οι βροχές έφεραν τα πάνω κάτω στον κήπο σας και νιώθετε ότι επειγόντως χρειάζεται φροντίδα τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δράσετε άμεσα. Αν δεν ξέρετε πώς να τον διατηρήσετε σε μία φυσιολογική λειτουργική κατάσταση, ή αν ψάχνετε κηπουρό για τη συντήρηση του κήπου σας τότε επιλέξτε μια μεγάλη επαγγελματική ομάδα ειδικών που μπορεί να σας λύσει τα χέρια άμεσα και με επάρκεια.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι πολλαπλές υποχρεώσεις απορροφούν όλο τον ελεύθερο μας χρόνο καθώς και την ενέργεια μας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου χρόνος για το πράσινο σημείο του σπιτιού – τον κήπο μας.

Η συντήρηση του κήπου είναι σαφώς η πιο επίπονη αλλά και ταυτόχρονα μια σημαντική διαδικασία ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε τον κήπο σας Χειμώνα, Καλοκαίρι.

Στην εταιρεία Menelaos Georgiou Pool And Garden Maintenance θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για την επίβλεψη και την συντήρηση του κήπου σας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που την επιλέγουν οι μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης για τη φροντίδα και συντήρηση των κήπων των επαύλεων τους.

Η Menelaos Georgiou Pool And Garden Maintenance ανάμεσα σε άλλα παρέχει τις πιο κάτω αξιόπιστες και συνεπείς υπηρεσίες για συντηρήσεις κήπων:

  • Συντήρηση ή/και και φύτευση γρασιδιού
  • Καθάρισμα κήπου
  • Συντήρηση ή/και εγκατάσταση συστήματος ποτίσματος
  • Κλάδεμα δέντρων, σκάλισμα, περιποίηση φράκτη
  • Έλεγχος ασθενειών

Για περισσότερες πληροφορίες, για επίσκεψη στο χώρο σας ή ένα ραντεβού με τους ειδικούς της Menelaos Georgiou Pool And Garden Maintenance τηλεφωνήστε στο 99927481 και αφήστε την φροντίδα του κήπου σας στους ειδικούς!

Προσφέρονται επίσης υπηρεσίες για καθαριότητα και συντήρηση πισίνων.

default