ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΙΟΥ: “Να αναπτύξουμε μαζί δράσεις που θα οδηγήσουν μπροστά την Πάφο μας”

0
29

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Πάφου με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ εξήγγειλε ο επιχειρηματίας Αντώνης Φωτίου.

Ο Αντώνης Φωτίου υπήρξε στις τελευταίες εκλογές, το 2021 υποψήφιος βουλευτής και οι παρεμβάσεις του έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση στο εκλογικό σώμα μιας και σε σύντομο χρονικό διάστημα απέδειξε ότι είναι αρκούντως ενημερωμένος για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση ο Αντώνης Φωτίου αναφέρει τα εξής:

“με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Πάφου. Ως επιχειρηματίας στον κλάδο των οπτικών και με έμπειρη παρουσία σε επιχειρήσεις στην τουριστική περιοχή, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη φιλοδοξία μου για τη βελτίωση της ζωής και του περιβάλλοντός μας.

Προτίθεμαι να εργαστώ προκειμένου να προωθήσουμε περισσότερες πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που θα ενισχύσουν την κοινωνική συνοχή και τον πολιτισμό στον δήμο μας. Μέσω αυτών των εκδηλώσεων θα δημιουργηθεί ένα θετικό περιβάλλον όπου όλοι μπορούμε να συμμετέχουμε και να απολαύσουμε τις πλούσιες πολιτιστικές μας ρίζες.

Επιπλέον, θα εστιάσω τις προσπάθειές μου στην ανάπτυξη ξανά του χειμερινού τουρισμού και ειδικότερα του αθλητικού χειμερινού τουρισμού στην περιοχή μας. Με στρατηγικές πρωτοβουλίες και συνεργασίες με τοπικούς φορείς, θα προσπαθήσω να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό προφίλ για τους επισκέπτες μας, προωθώντας την ποικιλομορφία των δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.
Θα προσπαθήσω να γίνει επιτέλους πραγματικότητα η δημιουργία ενός αγκυροβολίου στον Δήμο Πάφου που μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική καινοτομία που θα ενισχύσει τον τουρισμό και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής
Θα αφιερώσω προσοχή στη βελτίωση της πράσινης ανάπτυξης στον Δήμο μας. Μέσω πρωτοβουλιών που ενισχύουν τη βιωσιμότητα και προστατεύουν το περιβάλλον μας, θα προωθήσω τη χρήση αειφόρων πρακτικών και τη δημιουργία πράσινων χώρων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας.

Οραματίζομαι ένα Δήμο Πάφου που θα στηρίζει ενεργά τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και εκδηλώσεις, δημιουργώντας ένα χώρο όπου η ανθρωπιά και η συμπόνια θα αποτελούν την κυρίαρχη αξία.

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ενισχύσω τον Χριστιανικό τουρισμό , ένα είδος τουρισμού που δεν προωθούμε αρκετά .
Τέλος αλλά εξίσου σημαντικό με τα υπόλοιπα να μπει ένα τέλος στην παράνομη λαθρομετανάστευση.
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας.
Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Με εκτίμηση,
Αντώνης Φωτιου- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου