20.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Η Πάφος στις πρώτες προτιμήσεις των κατοίκων Κύπρου   

Για πανέμορφη ύπαιθρο αλλά και για πεντακάθαρες παραλίες,

για πολυτέλεια αλλά και για περιπέτεια… αυτό το καλοκαίρι Πάμε Πάφο


 

Συνεχίζεται, κορυφώνεται  τις επόμενες μέρες και ολοκληρώνεται  μέχρι τις 5 Αυγούστου 2016 η εκστρατεία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, για προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού. 

Η προσπάθεια στοχεύει στο να ενδυναμώσει αλλά και να υποστηρίξει τις ενέργειες που γίνονται και από όλους τους εμπλεκόμενους με απώτερο σκοπό η Πάφος να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις  των κατοίκων της Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό.

Μέχρι σήμερα παρατηρούνται αυξημένες κρατήσεις σε τουριστικά καταλύματα από κατοίκους Κύπρου καθώς και αισθητά αυξημένες διαφαίνονται και οι ολοήμερες περιηγήσεις/επισκέψεις τονώνοντας έτσι αισθητά την Τοπική οικονομία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Προορισμός Πάφος, μέσω των διαφημιστικών μηνυμάτων και άλλων προσπαθειών καλεί τους κατοίκους της Κύπρου να επισκεφτούν την πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα, τα κρασοχώρια, να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να παρακολουθήσουν σωρεία  πλούσιων εκδηλώσεων που διοργανώνονται, να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιά  της επαρχίας Πάφου.

Για πολυτέλεια αλλά και για περιπέτεια.. Αυτό το Καλοκαίρι Πάμε Πάφο

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ