21.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

ΚΑΤΩ ΠΑΦΟΣ: Μπήκε σε σουβενίρ και άρπαξε όσα καπνικά προϊόντα πρόλαβε – Τον “πρόδωσε” όμως ο επίδεσμος στο χέρι

Καπνικά προϊόντα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας φέρεται να απέσπασε 41χρονος από κατάστημα σουβενίρ στην περιοχή Λιμνάρια στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 46χρονη από την Πάφο, ότι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα, ήχησε το σύστημα συναγερμού του καταστήματός της που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο. Η 46χρονη μετέβη στο κατάστημά της, όπου εντόπισε θρυμματισμένο το γυαλί της πόρτας εισόδου, ενώ από έλεγχο που έκανε, διαπίστωσε, ότι είχε κλαπεί περιουσία του καταστήματος (καπνικά προϊόντα).

Άντρες του ΤΑΕ και της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στο μέρος και διαπίστωσαν παραβίαση του καταστήματος .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως διαφάνηκε ο δράστης έσπασε τη γυάλινη προσθήκη και απέσπασε τσιγάρα και διάφορα καπνικά προϊόντα των οποίν ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η αξία τους. Στη σκηνή εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος, ενώ μετά από περιπολίες που έγιναν για εντοπισμό των δραστών, εντοπίστηκε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, να κινείται πάνω σε ποδήλατο ένα πρόσωπο, το οποίο είχε δεμένο με γάζα το δεξί του χέρι. Αργότερα  αυτός εξετάστηκε από κυβερνητικό ιατρό και έφερε θλαστικό τραύμα χειρός.

Το εν λόγω πρόσωπο ανακόπηκε και διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 41χρονο, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ