21.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα έργα στην Πάφο

Την εκτίμηση ότι η Πάφος αποτελεί ένα καλό παράδειγμα πόλης με ποιοτική ανάπτυξη εξέφρασε σήμερα ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  Rudolf Niessler μιλώντας στο πλαίσιο επίσκεψης τριμελούς αντιπροσωπείας της εν λόγω Διεύθυνσης στα έργα της Πάφου που συγχρηματοδοτήθηκαν από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Της επιτόπιας επίσκεψης προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου κατά την οποία ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος ενημέρωσε τους ευρωπαίους αξιωματούχους για τα έργα που εκτελέστηκαν αλλά και για αυτά που προγραμματίζονται, ενώ ο Δημοτικός Μηχανικός Νεόφυτος Ζαβρίδης προέβη σε εκτενέστερη παρουσίαση των έργων.

Μιλώντας στη σύσκεψη, κ. Niessler δήλωσε επίσης εντυπωσιασμένος από τα έργα της πόλης και εξέφρασε την εκτίμηση ότι κατά τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 η Κύπρος θα εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις από την Ε.Ε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι συνοδεύονταν κατά την επίσκεψή τους στην πόλη μας από αρμόδιους Λειτουργούς της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΕΠΣΑ) και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ