25.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Διακρίνεται με τα βιβλία της και τιμάει την Πάφο η Έλενα Γεωργιάδου

Σημαντική είναι η παρουσία αρκετών ανθρώπων από την Πάφο στην Τέχνη και τον Πολιτισμό. Είτε μέσω προσωπικών εκθέσεων, είτε με συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις, ζωγράφοι, φωτογράφοι, συγγραφείς, εικαστικοί δίνουν την παρουσία του στα Πολιτιστικά δρώμενα ανά το Παγκύπριο αποδεικνύοντας ότι η Πάφος ήταν και συνεχίζει να είναι κοιτίδα Πολιτισμού. 

Μια από αυτές τις παρουσιές που ξεχωρίζουν είναι της συμπολίτισσας μας συγγραφέως, Ελένας Γεωργιάδου η οποία ήδη κυκλοφόρησε το δεύτερο της βιβλίο με τίτλο “Unveil Your Intimate Self: The Secret to Freedom and Extraordinary Living Kindle Edition”.

Τα βιβλία της κυρίας Γεωργιάδου, εκτός από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία μπορεί κανείς να τα βρει και στο διαδίκτυο σε αρκετές σελίδες αλλά και στην μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικής πώλησης βιβλίων που είναι η ΑΜΑΖΟΝ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ως γνωστόν η ΑΜΑΖΟΝ αξιολογεί με αυστηρότητα τα προϊόντα της και τα πέντε αστέρια της βαθμολόγησης του βιβλίου της κυρίας Γεωργιάδου μιλάνε από μόνα τους.

Διαβάστε μια σύντομη περίληψη των βιβλίων της Έλενας Γεωργιάδου 

Περίληψη του βιβλίου «Unveil your Intimate Self – the Secret to Freedom»

H ζωή μας είναι ένα θεϊκό δώρο που μας προφέρει την εμπειρία της εξέλιξης και της ανάπτυξης μας ως ανθρώπινα όντα.

Ενώ γεννιόμαστε αγνοί και αθώοι, το εξωτερικό περιβάλλον σιγά σιγά μας κατευθύνει την ζωή μας. Μας υποβάλλεται στην συνέχεια ο προγραμματισμός μιας συγκεκριμένης κουλτούρας, μιας συντηρητικής κοινωνίας, μιας ειδικής εκπαίδευσης, μιας παραδοσιακής θρησκείας, δημιουργώντας έτσι μια πλαστή ταυτότητα που μας διαχωρίζει από την αληθινό μας ανεξάντλητο εαυτό.

Μέσα μας όμως, σαν άνθρωποι ψάχνουμε αυτή την αρμονία, την υγεία, την χαρά και την γαλήνη του μυαλού μας που προέρχονται μόνο από την αναγνώριση της αληθινής μας φύσης. Το βιβλίο χαρτογραφεί τον εαυτό μας και έτσι βοηθά τον αναγνώστη να κατανοήσει και να αναπτύξει το Γνώθι σ’ αυτό, την αίσθηση της ταυτότητας του, με σκοπό να συνταιριάξει τις τρεις διαστάσεις του, που είναι η συναισθηματική, η σωματική και η πνευματική.

 Μικρή περίληψη του «Γυναικεία Φύση, Αρμονία-Ισορροπία»

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αναπαραγωγής της γυναίκας σε ηλικία μεταξύ 14 και 50 χρόνων, η ζωή της περιστρέφεται γύρω από τον μηνιαίο κύκλο της από τον οποίο εξαρτάται η διάθεσή της, η σεξουαλικότητα, η σύλληψη, η γέννηση, η μητρότητα και η κλιμακτήριος.

Λόγω της φύσης της γυναίκας, οι ευθύνες της πολλαπλασιάζονται ενώ έχει να αντιμετωπίζει τις συνεχείς αλλαγές στο σώμα της. Όταν όμως αρχίσει μια γυναίκα να αναγνωρίζει τη διαφορετικότητά της, τότε θα είναι σε θέση να αντιμετωπίζει τις αλλαγές που αισθάνεται και να διατηρήσει τον εαυτό της σε ισορροπία.

Προτεραιότητα της ζωής του κάθε ατόμου είναι η ίδια η αλήθεια για ζωή.

Σημασία έχει η ποιότητα της ζωής μας και ποιότητα δεν σημαίνει μόνο υγεία και ζωτικότητα αλλά ήρεμη συναισθηματική κατάσταση και σύνεση, ώστε να αντιμετωπίζονται οι προκλήσεις της ζωής.

Το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως οδηγός εκ παραλλήλου και για την υγεία και ισορροπία του άντρα αφού διέπετε από τις ίδιες κοσμικές αρχές. 

Μπορεί ακόμη να επωφεληθεί ακόμη περισσότερο  όταν κατανοήσει τον κύκλο που διανύει η μια γυναίκα και την ίδια την φύση της, που μπορεί να είναι η μητέρα του, η αδελφή του ή η σύντροφος του και να είναι πιο συμπονετικός και υποστηρικτικός.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ