21.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου: Ολοκληρώθηκε η 5η εκστρατεία “Υιοθετήστε κι εσείς μια Οικογένεια”

Ολοκληρώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά η εκστρατεία, Αυτά τα Χριστούγεννα “Υιοθετήστε κι εσείς μια Οικογένεια”. Η εκστρατεία υλοποιείται από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού σε συνεργασία με τα Επαρχιακά Συντονιστικά Συμβούλια Εθελοντισμού σε όλες τις επαρχίες.

Στόχος της, να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα που βοηθούν να νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων.

Στην επαρχία μας η ανταπόκριση και φέτος ήταν συγκινητική και μέσα από τη γενναιόδωρη προσφορά απλών πολιτών, ομάδων, ατόμων, εταιρειών, οργανισμών και άλλων φορέων έχουν προσφερθεί τρόφιμα, παιγνίδια, χριστουγεννιάτικα γλυκά, ρούχα και δωροκουπόνια για τρόφιμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ευχαριστούμε, τους απλούς συμπολίτες μας, το Φιλανθρωπικό Κατάστημα Αγάπης “ΤΑΒΙΘΑ”, το Προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου, το Ναυαγοσωστικό Όμιλο Πάφου, τον Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής του ΔΗ.ΚΟ., το Τμήμα Φορολογίας Πάφου, την εταιρεία “Αρμονία” Τμήμα Κατασκευών Leptou και τα Φροντιστήρια “Πολύτροπον”, το International School of Paphos, που δεν λησμόνησαν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας σκορπίζοντας έτσι τη χαρά της Γέννησης του Χριστού, προσφέροντας ακόμη και από το υστέρημά τους.

Από το Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ