25.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Προέκυψε πρόβλημα στην αιμοκάθαρση του ΓΝ Πάφου- Ανησυχία ασθενών

Τεχνικό πρόβλημα με την αιμοκάθαρση προέκυψε πριν από λίγο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με αποτέλεσμα κάποιοι ασθενείς να ανησυχήσουν για ενδεχόμενα εμπλοκής στη διαδικασία.

Όπως το PafosPress.com πληροφορείται το πρόβλημα που προέκυψε είναι καθαρά τεχνικό και έχει να κάνει με το μηχανοστάσιο του Τμήματος Αιμοκάθαρσης και τις αντλίες οι οποίες τραβάνε το νερό.

Αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο σημείο δεν λειτουργεί κανονικά με αποτέλεσμα τεχνικός του Νοσοκομείου να εργάζεται για να το επιδιορθώσει και να συνεχίσει κανονικά η διαδικασία αιμοκάθαρσης των ασθενών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αν και στο Τμήμα προσωρινά επικράτησε αναστάτωση λόγω της τεχνικής αυτής βλάβης φαίνεται ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη διαδικασία αιμοκάθαρσης αφού το μόνο πρόβλημα που προκύπτει είναι η καθυστέρηση η οποία θα παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται ένα τέτοιο πρόβλημα στο Τμήμα Αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Πάφου και το μόνο που δημιουργεί είναι περίπου καθυστέρηση μισή με μία ώρα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας στους ασθενείς.

Με την ευκαιρία αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο χώρος αιμοκάθαρσης στο Νοσοκομείο είναι εξαιρετικά μικρός και χρόνια τώρα οι ασθενείς αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου, γιατροί και νοσηλευτές, διαμαρτύρονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η διαδικασία.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ