21.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανήλικοί στην Πάφο εδωσαν σε 9χρονους να πιούν πορτοκαλάδα με κατούρημα

Μια απίστευτη και συνάμα απαράδεκτη ιστορία κυκλοφορεί απο το πρωί στο διαδίκτυο, σε ΜΜΕ και Social Media, όπου σύμφωνα με την καταγγελία ανήλικα παιδιά στην Πάφο Πάφο, πρόσφεραν σε δύο 9 χρονους, ένα Ελληνοκύπριο και ενα προσφυγόπουλο απο τη Συρία, πορτοκαλάδα με ούρα.

«Το περιστατικό έγινε χτες Δευτέρα σε κοινότητα που συνορεύει με την πόλη της Πάφου. Πρωταγωνιστές παιδιά, τρία αδέρφια ηλικίας 14, 11 και 9 ετών.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε γειτονιά της συγκεκριμένης κοινότητας διαμένει οικογένεια προσφύγων από τη Συρία, με ένα 9χρονο αγόρι που, όπως αναφέρεται στο σχόλιο, πολλές φορές έχει πέσει θύμα εκφοβισμού. Μοναδικός φίλος του μικρού Σύρου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το επίσης 9χρονο αγόρι δύο εκπαιδευτικών που διαμένουν στη γειτονιά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η καταγγελία αναφέρει ότι τα τρία αδέλφια κάλεσαν τους δύο 9χρονους φίλους στο σπίτι τους με το πρόσχημα να τους προσφέρουν πορτοκαλάδα και εκεί, σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα, τους έδωσαν και ήπιαν μείγμα ούρων και χυμού. Όταν οι μικροί αντιλήφθηκαν τι έπιναν, οι τρεις τους δήλωσαν ότι μόνο ούρα πρέπει να πίνουν οι ξένοι και όσοι τους κάνουν παρέα και στη συνέχεια τους έδειραν, απαιτώντας να φύγουν από τη γειτονιά όπως αναφέρει το συγκεκριμένο σχόλιο. Τα δύο παιδιά ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους που κινητοποιήθηκαν αναζητώντας τους γονείς των άλλων παιδιών οι οποίοι φαίνεται να επέλεξαν να μην εμφανιστούν.

Οι γονείς του 9χρονου απο την Πάφο ήθελαν να κάνουν καταγγελία στην Αστυνομία, τους απέτρεψε όμως ο Σύρος πατέρας.

Πληροφορίες: dialogos.com/ facebook.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ