21.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Σπουδαίο διπλό για την Πάφο! Δόξα-Πάφος 1-3

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Πάφο, η οποία επικράτησε με 3-1 της Δόξας στο Μακάρειο και ανέβηκε στους 27 βαθμούς. Άλμπα, Μάτσι και Αντιόλο οι σκόρερ για την ομάδα του Μακρίδη, με τον Λεόν να μειώνει στο φινάλε για τη Δόξα.
Εικόνα αγώνα: 
Με το υπέρ της προβάδισμα οδηγήθηκε η Πάφος στα αποδυτήρια χάρις στο γκολ του Άλμπα, που με μακρινή βολίδα άνοιξε το σκορ στο Μακάρειο.
Πριν επιτευχθεί το γκολ, η Δόξα με ατομική ενέργεια από τον Εντμάρ, έδωσε στον Γουίλσον που έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ένα σουτ του Λόπο στο ημίωρο δεν ήταν ανησυχητικό για τον Κοδίνα, ενώ στο 43′ η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη ζήτησε πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας του Ντε Μέλο με τον Λεονάρντο, με τον ρεφ να δείχνει ότι πρέπει να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον πάγκο της Πάφου να φωνάζει.
Με καλύτερη ψυχολογία και με το υπερ της προβάδισμα μπήκε η Πάφος στην επανάληψη, με την ομάδα του Μακρίδη να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ με το καλημέρα του β΄ημιχρόνου με σκόρερ τον Μάατσι και ασιστ του Άλμπα. Ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος ο Αντιόλο σκόραρε κάνοντας το 3-0. Ο Λεόν στο 89′ μείωσε για την Δόξα στο τελικό 3-1.
Οι συνθέσεις:
Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Λεονάρντο, Λεάντρο (54′ Αγκουινάλντο), Δημητρίου, Ρεδόνδο, Παουλίνιο, Λόπες, Εντμάρ, Φοφανά, Γουίλσον (46΄ Λεόν), Λόπο (46΄ Καρλίτος)
Πάφος FC: Κοδίνα, Γκργκετς, Νταμάχου, Γκόμες, Ιωάννου, Άλμπα, Μάρκες, Μάτσι, Δημοσθένους, Κχμαλάτζε, Ντε Μέλο

 

Πηγή: sigmalive.com
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ