25.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Ο μικρός Παράδεισος της Πάφου σε περιμένει και θα σε γοητεύσει (ΕΜΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ)

Η περιδιάβαση στην Πάφο το Καλοκαίρι είναι ότι πιο must μπορεί κάποιος να ζήσει κάνοντας τις διακοπές του στην Κύπρο. Λίγο η Πολιτιστική πρωτεύουσα, λίγο οι φυσικές ομορφιές, λίγο η απλότητα των καατοίκων καθιστούν την Πάφο τον κατεξοχήν τουριστικό προορισμό στο νησί. 


Κάθε μέρος στην επαρχία Πάφου έχει τη δική του ιστορία και οι επισκέπτες, ντόπιοι ή ξένοι, θα αναζητήσουν τις καλύτερες περιοχές και τα καλύτερα σημεία για να χαλαρώσουν, να ηρεμήσουν, να ξεκουραστούν και βεβαίως να διασκεδάσουν.

Για το Val’s Place γράψαμε και πέρυσι αφού μας “ανάγκασε” να ασχοληθούμε μαζί του τόσο το μέρος όσο και η ζεστή φιλοξενία του Βαλεντίνου που επιμελήθηκε τη διαρρύθμιση με τα ίδια του τα χέρια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Val’s Place στη Γυαλιά της Πάφου, ένα στρίψιμο πριν την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς και αμέσως μετά την Αργάκα είναι το καλύτερο ησυχαστήριο για μια έξοδο που θα σε κάνει να ερωτευτείς το μέρος αλλά και να λατρέψεις τη διαδρομή.

Απο την Πάφο μέχρι την Γυαλιά περνάς μέσα σειρά κοινοτήτων και μόλις φτάσεις στη Λίμνη στην Πόλη αντιλαμβάνεσαι γιατί όσοι έχουν σχέση με την περιοχή στάζουν μέλι μιλώντας γι’ αυτήν.

Οδηγώντας δίπλα απο τη θάλασσα και μυρίζοντας το ιώδιο η Φύση σε προετοιμάζει για τον μικρό Παράδεισο του Βαλεντίνου στον οποίο μπορείς να γεμίσεις μπαταρίες όχι μέχρι το επόμενο Καλοκαίρι αλλά μέχρι και τα μεθεπόμενα Χριστούγεννα.

Κρασάκι απο παραγωγούς της περιοχής, σπιτίσιες ολόφρεσκες λεμονάδες και smoothies, τσιμπήματα και πιάτα που σου συστήνονται ολόφρεσκα απευθείας απο το διπλανό κήπο.

Δρουσιά και ηρεμία που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού.

Αν είσαι τυχερός και βρεθείς στο Val’s Place κατά το απόγευμα μετά τη θάλασσα στα καταγάλανα νερά της περιοχής τότε θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα απο τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα του νησιού.

Αν είσαι και λίγο προγραμματισμένος τότε θα πετύχεις και ζωντανή μουσική απο τον ιδιοκτήτη του χώρου ή μέλη της οικογένειάς του, οπως την Έυρη, τον Σάββα, τη Μαρία, την Αυγή ή τον Δημήτρη λες και ο Θεός τους προίκισε να χαρίζουν μουσικές μελωδίες στους ταξιδιώτες που βρέθηκαν κοντά τους για να ξαποστάσουν.

Να μην παραλείψουμε να πούμε ότι στο Val’s Place λειτουργεί και μικρό κατάστημα με αγνά προϊόντα απο τη Φύση που φτιάχνει με τα χεράκια της η ίδια η μητέρα του Βαλεντίνου Ελένη.

Στο μαγαζάκι της Φύσης λοιπόν μπορείς να πάρεις απο σαπούνι παπουτσόσυκο μέχρι φρέσκια μαρμελάδα ή κρέμα προσώπου απο αγνά φυσικά προϊόντα.

Εμείς πάντως νιώθουμε ευλογημένοι που περάσαμε απο εκεί και φυσικά θα ξανά πάμε 1000%!!!

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 96 779357 ή τη σελίδα του Val’s Place

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ