25.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Που θα έχει βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα;

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Το απόγευμα,  νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες,  στα ορεινά και το εσωτερικό.  Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι.  Στα παράλια ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  παρόλο που τοπικά θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι και στα προσήνεμα παράλια ή και σε καταιγίδα ισχυροί, 4  με 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παροδικά μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ,  για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς,  μέχρι 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη,  στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 12  στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 14  στα υπόλοιπα παράλια και στους 9  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο,  μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα,  αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες,  στα ορεινά και το εσωτερικό.  Σε καταιγίδα πιθανό να σημειωθεί χαλαζόπτωση.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μέχρι ανατολικοί,  ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ,  αλλά το απόγευμα μέτριοι και στα προσήνεμα παράλια ή και σε καταιγίδα ισχυροί, 4  με 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 25  στα νότια,  τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 23  βαθμούς στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις,  που το απόγευμα δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με συννεφιά που πιθανό να δώσει μεμονωμένες βροχές.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τη ∆ευτέρα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο,  κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ