25.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Τριανταένα  πληρώματα τρέχουν στο Ράλι της Πάφου

Τριανταένα   συνολικά πληρώματα συμμετέχουν στον τρίτο αγώνα του  φετινού Παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλλυ. Το 40ο ράλι Αφροδίτης, γνωστό ως «Το Ράλι του δάσους», διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Πάφου το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου. Θα είναι ο αγώνας ο οποίος θα δώσει συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα με όλους τους διεκδικητές του πρωταθλήματος να δηλώνουν παρών.

Η γραμματεία και ο τεχνικός έλεγχος θα αρχίσουν στις 8.00 το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Euroservice γκαράζ στη Βιομηχανική περιοχή Πάφο όπου οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να δουν από κοντά τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα τα 24 τετρακίνητα θηρία και τα 7 δικίνητα που  θα παλέψουν για την νίκη.

Ακολούθως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα οδηγηθούν στο service park στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την εξυπηρέτηση των πληρωμάτων καθόλη την διάρκεια του αγώνα που θα στηθεί μέσα στο Ιακώβειο στάδιο  (Γ.Σ.Κ)  στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στις 11.30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα μπροστά από το Δημαρχείο της Πάφου και τα πληρώματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν οκτώ συνολικά ειδικές διαδρομές (τέσσερις επαναλαμβανόμενες). Τέσσερις το Σαββάτο και άλλες τέσσερις την Κυριακή.

Με την εκκίνηση του αγώνα το Σάββατο τα αυτοκίνητα που θα κατέβουν από τη ράμπα  θα κατευθυνθούν προς την πρώτη ειδική διαδρομή Ίννια –Νέο Χωρίο μήκους 10:00 χλμ που θα εκκινήσει στις 12:13. Η συνέχεια με την κλασική Αργάκα μήκους 16:69 χλμ που θα εκκινήσει στις 12:56.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στη Πάφο και συγκεκριμένα στο Ιακώβειο Στάδιο ( Γ.Σ.Κ.) για ένα μισάωρο σέρβις στις 13:56 όπου οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να δουν  τα πληρώματα και τα αγωνιστικά πριν την επανάληψη  των ίδιων ειδικών διαδρομών με τη 3η  διαδρομή Ιννια – Νέο Χωρίο να ξεκινά στις 15:19 και την 4η διαδρομή Αργάκας-Λυσός  να ξεκινά στις 16:02.

για να επιστρέψουν τα πληρώματα πίσω στο service park για το μεγάλο σαρανταπεντάλεπτο σέρβις στις 17:05 το απόγευμα  και για την ανασυγκρότηση.

Την Κυριακή το πρωί στις 09:00 τα εναπομείναντα πληρώματα θα ξεκινήσουν για το δεύτερο τμήμα του αγώνα που περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές (5/7) Αναδιού – Σταυρός μήκους 16: 37 χλμ. που θα εκκινήσει στις 10:03/13:09  και την  διαδρομή  ( 6/8 ) Σταυρός-Μονασιήλακα  μήκους 13:62 χλμ που θα εκκινήσει στις 10:36/13:42.

Ακολούθως μετά το τριαντάλεπτο service στις Κυριακής που θα αρχίσει στις 11:36 θα επαναληφθούν οι διαδρομές και στις 14:58 τα πληρώματα θα ανεβούν την ράμπα του τερματισμού.

Μέγας χορηγός του αγώνα η γνωστή εταιρεία ανάπτυξης DNP Property Group που τρέχει χορηγικά  με το 40ο Ράλλυ Αφροδίτη υποστηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό για ακόμα μια φορά.

Χορηγοί επικοινωνίας του αγώνα  το Pafos Press,Faros on Air,ράδιο Cosmos, και η εφημερίδα Αδέσμευτος.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ