25.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Ν. Κουγιάλης: Αλλάζει μορφή η Πάφος λέει περιοδεύοντας στο εμπορικό κέντρο (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Περιοδεία  για δεύτερη μέρα πραγματοποίησε σήμερα στην βροχερή  Πάφο ο Υπουργός  Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης .


Ο κ.Κουγιάλης το πρωί πραγματοποίησε περιήγηση στην αγορά της Πάφου συνοδευόμενος από συνεργάτες του και τον δημοτικό σύμβουλο του Δ. Πάφου Γιώργο Τσιέλεπο.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ.Κουγιάλης ενημερώθηκε για τα έργα που γίνονται στον Δήμο της Πάφου και ξεναγήθηκε σημειώνοντας πως έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά και η Πάφος αλλάζει μορφή, γίνεται πλέον μια πόλη με υποδομές για να υποδεχθεί ακόμα περισσότερους επισκέπτες ντόπιους και ξένους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Υπουργός Γεωργίας συνεχάρη τον Δήμαρχο,το Δημοτικό συμβούλιο και όλους όσους έχουν εργαστεί αυτά τα χρόνια για να εξωραΐσουν το ιστορικό κέντρο αυτής της πόλης και ταυτόχρονα επανέλαβε την στήριξη της Κυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη για όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλλεται, δίπλα στον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι τελειώνοντας αυτά τα έργα η πόλη θα πάρει νέα πνοή και θα αναζωογονηθεί ακόμη περισσότερο.

Ο κ.Κουγιάλης είπε ακόμη πως οι εργασίες που έχουν γίνει αναδεικνύουν το χαρακτήρα και την ιστορία αυτής της πόλης, την ιστορία της Πάφου , σημειώνοντας πως η πόλη θα αναζωογονηθεί και θα επωφεληθεί.

Εκτίμησε τέλος πως  τα εισοδήματα των ατόμων που εργάζονται στο παραδοσιακό εμπορικό κέντρο θα σταθεροποιηθούν θα αυξηθούν και η πόλη θα ανθίσει και πάλι.

Aκολούθως ο κ. Κουγιάλης παρακάθισε σε σύσκεψη με τους  κοινοτάρχες  Κοινοτάρχες περιοχής Χλώρακας, Έμπας, Τάλας, Κισσόνεργας, Λέμπας, Ελεδιού στην  αίθουσα πολλαπλής Χρήσης Χλώρακας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ