25.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Ανακοίνωση Εκλογικού Επιτελείου ΑΚΕΛ Γεροσκήπου

Με ανακοίνωσή του το Εκλογικό Επιτελείο ΑΚΕΛ Γεροσκήπου αναφέρει τα πιο κάτω:


 

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης, δυστυχώς για ακόμη μια φορά συλλαμβάνεται να ψεύδεται και να παραπληροφορεί

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στη ραδιοφωνική συζήτηση που διεξάχθηκε μεταξύ των υποψήφιων Δημαρχών Γεροσκήπου (Σαββάτο 26.11.2016 που έγινε στο Γ’ Πρόγραμμα του ΡΙΚ) ο συνήθως ψευδόμενος Μ. Παυλίδης ανέφερε αυτολεξεί τα πιο κάτω «Τις Οικίες Στρόγγυλου και Χ’’Μιτσή απλά τις αγόρασε ο προκάτοχος μου και τις πληρώσαμε εμείς».

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι η Οικία Στρογγυλού εξοφλήθηκε από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Για την Οικία Χ’’Μιτσή είχαν συνεισφορά για την εξόφληση και το προηγούμενο και το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο. Άρα συνειδητά ο απερχόμενος Δήμαρχος επιλέγει δημόσια να πει ψέματα.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος στη συζήτηση ισχυρίστηκε επίσης ότι «παρέλαβε χρέος€14.000.00 από τον προκάτοχο του». Η η αλήθεια είναι ότι παρέλαβε χρέος €9.900.000.

Δυστυχώς για πολλοστή φορά ο απερχόμενος δήμαρχος συλλαμβάνεται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να ΨΕΥΔΕΤΑΙ για το θέμα των οικονομικών του Δήμου.

Η πόλη μας χρειάζεται Δήμαρχο που καθημερινά να συγκρούεται με την ΑΛΗΘΕΙΑ, την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ; Πού να έχει ως κύριό του όπλο τη διαστρέβλωση και το ψέμα;

Εμείς προτείνουμε μια έντιμη υποψηφιότητα που είναι ικανή να οδηγήσει το Δήμο μας στη νέα εποχή. Ο Γιαννάκης Μαλλουρίδης έχει όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρει. Καλούμε τους δημότες Γεροσκήπου να αφήσουν πίσω τους τα ψέματα και τις διαστρεβλώσεις και να συνταχθούν μαζί μας για μια ισχυρή και ικανή Δημοτική Ομάδα και για ένα Δήμαρχο που θα εργάζεται και θα δημιουργεί για τη Γεροσκήπου.

Επιτελούς η εποχή της στασιμότητας, της απραξίας, των ψεμάτων και της διαστρέβλωσης πρέπει να τελειώσει στις 18 Δεκεμβρίου”.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ