23.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 24χρονος για εξύβριση αστυνομικών απειλής και οδήγησης ακινητοποιημένου οχήματος και υπό την επήρεια ναρκωτικών

Υπό κράτηση τέθηκε 24χρονος ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, α κινητοποιημένο όχημα, ενώ εξύβρισε τα μέλη της δύναμις κατά την νόμιμη σύλληψη του απειλώντας τα ότι θα τους κάνει κακό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 21.12.22 το πρωί στην περιοχή της Τρεμιθούσας ανακόπηκε όχημα από μέλη του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα. Κατά την ανακοπή ο συνοδηγός και ο επιβαίνων στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου τράπηκαν σε φυγή και παρέμεινε ο οδηγός που όπως διαφάνηκε πρόκειται για 24χρονo από την Πόλη Χρυσοχούς. Όπως διασπιστώθηκε ο 24χρονος οδηγούσε το όχημα του αδερφού του χωρίς την συγκατάθεση του και το οποίο το όχημα ήταν και δηλωμένο ακινητοποιημένο και ταυτόχρονα οδηγείτο χωρίς ασφάλεια και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επιπλέον ήταν θετικός σε ναρκοτεστ που υποβλήθηκε. Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου κατά την σύλληψη του εξύβρισε τα μέλη της ΑΔΕ Πάφου καθώς και τους απείλησε ότι θα τους κάνει κακό. Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ