23.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Για πρώτη φορά στην Πάφο! Μεγάλη επιτυχία ο εορτασμός της ολυμπιακής ημέρας

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πέραν των 200 δρομέων κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου ο Νυκτερινός Αγώνας Δρόμου 2 και 5 χιλιομέτρων για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στην πλατεία Κέννετυ από τον Πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Γεώργιο Χρυσοστόμου και τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος.

Απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες ο κ. Χρυσοστόμου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πάφου για την προθυμία που επέδειξε ώστε για πρώτη φορά οι εκδηλώσεις εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας να διεξαχθούν εκτός Λευκωσίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από την πλευρά του ο κ. Φαίδωνος ευχαρίστησε την ΚΟΕ για την επιλογή διεξαγωγής των εκδηλώσεων στην Πάφο, σημειώνοντας πως το πιο ευχάριστο είναι ότι βγαίνει πια ο κόσμος έξω από τα σπίτια του, ξαναζωντανεύει το κέντρο της πόλης και πως μικροί και μεγάλοι αγκαλιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις συμμετέχοντας ενεργά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Πάφου για τη συνεισφορά του στην οργάνωση της εκδήλωσης και παρουσιάστηκε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από το συγκρότημα «Νησιώτες»,.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ