21.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Καραγιάννης για αιφνίδιους θανάτους: Γιατί να τα ρίχνουμε πάντοτε στα εμβόλια;

Την ελπίδα οι νέες χαλαρώσεις που τέθηκαν σήμερα σε ισχύ να μην επιδεινώσουν την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, εξέφρασε ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι».

Όπως ανέφερε, το απόγευμα η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, ενώ κληθείς να σχολιάσει εάν θα συζητηθούν περαιτέρω χαλαρώσεις, ανέφερε ότι «δεν είναι καιρός για άλλες».

Προσθέτοντας, σημείωσε πως θα χαλαρώσουν και τα μέτρα στα αεροδρόμιο καθώς θα έρχονται ταξιδιώτες χωρίς PCR, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι αντίκτυπο θα έχουν όλες οι χαλαρώσεις στην επιδημιολογική εικόνα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όσον αφορά τους αιφνίδιους θανάτους δύο ατόμων που σημειώθηκαν πρόσφατα και για τη ψιθυρολογία ότι συνδέονται με τα εμβόλια, ο κ. Καραγιάννης διερωτήθηκε γιατί μετά από ένα χρόνο εμβολιασμών πρέπει να τα ρίχνουμε πάντοτε στα εμβόλια, χωρίς να δούμε τα δεδομένα και τι έχει προκύψει από τις νεκροψίες.

Μέχρι στιγμής, μετά από 10,5 δισεκατομμύρια δόσεις που χορηγήθηκαν, δεν υπάρχουν δεδομένα που να δεικνύουν ότι πεθαίνει κόσμος δεξιά και αριστερά λόγω των εμβολίων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ