23.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

«Ο Άι Βασίλης είναι σκέτη λέρα» και την ημέρα των Φώτων ήρθε στην Πάφο προκαλώντας γέλιο μέχρι δακρύων

Η κωμωδία που άφησε εποχή στην Αθήνα για πολλά χρόνια, ήρθε και στην Πάφο, την ημέρα των Φώτων, με τη συνεργασία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Πάφου και του Round Table 7 Πάφου.

Την κωμωδία «Ο Άι Βασίλης είναι σκέτη λέρα» από την Alpha Square, παρακολούθησαν πέραν των 120 θεατών (τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας) που απόλαυσαν το έργο των Ρέππα και Παπαθανασίου με τη σκηνοθετική ματιά του Ανδρέα Αραούζου που επίσης συμμετείχε με ένα «κρυφό» ρόλο!

Οι Φώτης Αποστολίδης, Μαρίνα Βρόντη, Θανάσης Δρακόπουλος, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, Ειρήνη Σαλάτα Γεωργίου αλλά και ο Ανδρέας Αραούζος με τις ερμηνείες τους προκάλεσαν άπειρες σκηνές γέλιου μέχρι δακρύων στο ακροατήριο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Πάφου και Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Τσέλεπος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τόσο την Alpha Square όσο και το Round Table 7 Πάφου αφού επρόκειτο για την τρίτη θεατρική παράσταση που συνδιοργανώνουν με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Τόνισε ότι το Round Table 7 Πάφου αποτελεί το πιο στενό και ενεργό συνεργάτης τους και ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε αφού έτσι στήριξε το θέατρο και απέδειξε εμπράκτως την ανάγκη που υπάρχει για εμπλουτισμό των καλλιτεχνικών δρώμενων στην Πάφο.

Τέλος ευχήθηκε στο μικρό Λούκα Σταύρου να βγει νικητής και αυτή τη φορά στη μάχη του με τη λευχαιμία αφού τόσο οι εισφορές των θεατών όσο και μέρος των εσόδων από την παράσταση θα δίνονταν για την οικονομική στήριξη της οικογένειας.

Η ευαισθησία του κόσμου που παρευρέθηκε, της Alpha Square και προσωπικά του Ανδρέα Αραούζου βοήθησε στη συλλογή ενός αξιοσέβαστου ποσού που ήδη δόθηκε στην οικογένεια.

Ο πατέρας του μικρού Λούκα, ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του και εκ μέρους όλης της οικογένειας, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Πάφου, το Round Table 7 Πάφου και την Alpha Square για την πρωτοβουλία και ανέφερε ότι η αγάπη που εισπράττουν από τον κόσμο είναι πολύ σημαντική για τον αγώνα του μικρού Λούκα.

Ο Λούκας έχει ξεκινήσει ένα νέο κύκλο χημειοθεραπειών και οι ευχές όλων μας είναι ο κύκλος αυτός να πετύχει και να αποφύγει την ανάγκη εύρεσης δότη και μεταμόσχευσης. Οι ευχές όλων μας μαζί με το Λούκα για να βγει νικητής και αυτή τη φορά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ