25.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 34χρονος για τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών


Κοντά στην εξιχνίαση άλλων τριών υποθέσεων διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πάφο, βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, μετά τη σύλληψη 34χρονου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου εναντίον του 34χρονου προέκυψε επιστημονική μαρτυρία αλλά και άλλη μαρτυρία σχετικά με την διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στις 15 Δεκεμβρίου του 2021, με λεία κοσμήματα αξίας 12 χιλ. περίπου ευρώ . Το κοσμηματοπωλείο διέθετε αντικλεπτικό σύστημα που βγάζει καπνό γεγονός, όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννου , που απέτρεψε τους φερόμενους δράστες να αποσπάσουν μεγαλύτερη περιουσία.

Επίσης σε άλλη περίπτωση φέρεται ο 34χρονος στις 2 Νοεμβρίου του 2021 να εμπλέκεται στην υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στην Νατά από την οποία ο φερόμενος δράστης απέσπασε συλλογή νομισμάτων διαφόρων χωρών, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 65 χιλ. ευρώ περίπου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακόμη στις 30 Νοεμβρίου του 2021 ο συλληφθείς φέρεται, είπε ο κ. Ιωάννου να εμπλέκεται στην διάρρηξη κατοικίας στην Πέγεια από την οποία κλάπηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/AXΡ)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ