23.9 C
Paphos
Wednesday, May 1, 2024

Χλώρακα: Και ο Αντρέας Θεμής στην εκλογική μάχη για τη θέση του Κοινοτάρχη

Εξαγγελία υποψηφιότητας Αντρέα Θεμή για τη θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας


 

 Συγχωριανές, Συγχωριανοί,

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με την παρούσα επιστολή μου, εκφράζω το ενδιαφέρον μου και εξαγγέλλω επίσημα την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας.

Η απόφαση μου αυτή είναι αποτέλεσμα σοβαρής σκέψης και προβληματισμού, έχοντας πάντοτε υπόψη μου το καλώς νοούμενο συμφέρον της κοινότητας μας.

Με εφόδια τη μεγάλη μου αγάπη για τη Χλώρακα, την εμπειρία και τις γνώσεις που απέκτησα ως Αντιπρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας κατά την περίοδο 2006-2011 και με επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η Χλώρακα και ο τόπος μας γενικότερα, δηλώνω έτοιμος να εργαστώ άοκνα για αντιμετώπιση των τεράστιων προκλήσεων που θα παρουσιαστούν.

Ως ανεξάρτητος υποψήφιος καταθέτω την πρόταση μου για:

  • Ανάπτυξη της Χλώρακας σε μια σύγχρονη και ανθρώπινη κοινότητα, της οποίας επίκεντρό θα είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.
  • Εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση της κοινότητας μας σ’ όλους τους τομείς της ζωής μας – τον πολιτισμό, την προστασία του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος, την υγεία, την καθαριότητα και το πολεοδομικό και κυκλοφοριακό σχεδιασμό.
  • Δημιουργία και βελτίωση των χώρων πρασίνου, άθλησης και ψυχαγωγίας.
  • Ουσιαστική βελτίωση της λειτουργίας των κοινοτικών υπηρεσιών.

Σας καλώ, λοιπόν, να με στηρίξετε για να μπορέσουμε μαζί να υλοποιήσουμε το όραμα μας για μια Χλώρακα σύγχρονη, φιλική και ανθρώπινη.

 

Με Εκτίμηση

Αντρέας Θεμή

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ