20.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Έξι σημεία δειγματοληψίας για rapid test την Κυριακή στην Πάφο


Συνεχίζονται τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων, με γνώμονα τη διαρκή επιτήρηση της κοινότητας και των χώρων εργασίας σε έξι σημεία στην επαρχία Πάφου.

Τα σημεία βρίσκονται στην πρώην οικία Επάρχου στην Πάφο στην οδό Γρίβα Διγενή 9 π.μ.-7 μ.μ., στην Πλατεία Δημαρχείου στην Πάφο 9 π.μ.-6 μ.μ. και στον Προαύλιο χώρο στάθμευσης ERA KORIVOS πρά το Παφιακό Στάδιο 9 π.μ.-7 μ.μ.

Επίσης, στην Εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στην Πόλη Χρυσοχούς 9 π.μ.-6.30 μ.μ., στην Πλατεία Γεροσκήπου μπροστά από το Ταχυδρομείο 9 π.μ.-6 μ.μ και στην Πλατεία « Βρύση των Πεγειώτισσων» στην Πέγεια στον χώρο στάθμευσης. 9 π.μ.-6 μ.μ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διευκρινίζεται ότι οι πολίτες οφείλουν απαραίτητα να προσκομίζουν αποδεικτικό ταυτότητας (π.χ. Ταυτότητα, Άδεια Οδήγησης, Διαβατήριο, κτλ), για σκοπούς ταυτοποίησης.

Στο μεταξύ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύονται 27 ασθενείς, στον θάλαμο COVID- 19.

Χτες εντοπίστηκαν 7 κρούσματα από 1.869 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Στην Πάφο έγιναν ακόμη χτες 4.429 rapid test χτες στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν 40 θετικά, με το ποσοστό θετικότητας να ανέρχεται στο 0,90%.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ