23.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 30χρονος για απόπειρα κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας

Υπό κράτηση τέθηκε 30χρονος για υπόθεση απόπειρας κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες στις 21:00 το βράδυ περίπου Ελληνοκύπριος 54 ετών ενώ βρισκόταν στην βεράντα της κατοικίας του στην οδό Διγενή Ακρίτα άκουσε τον συναγερμό του αυτοκινήτου της συζύγου του να χτυπά και ταυτόχρονα είδε ένα πρόσωπο που δεν έφερε μάσκα , με μαύρα ρούχα να κλείνει την πόρτα του αυτοκινήτου και να τρέπεται σε φυγή.
Τον καταδίωξε ο ίδιος και τον ανέκοψε στην οδό Κινύρας, ενώ τον είδε να πετά στο έδαφος μια λίμα και δύο ζευγάρια γυαλιά . Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία μετέβη στο μέρος και ο παραπονούμενος υπέδειξε τον δράστη.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι πρόκειται για 30χρονο ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφορο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας της απόπειρας κλοπής και κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολούθως αυτός οδηγήθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων όπου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
Ανακρινόμενος ο 30χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε συνεργασία με την Αστυνομία. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ