24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Με την αγαπημένη τους συνήθεια υποδέχθηκαν το 2020 οι κολυμβητές

Γιόρτασε την έλευση του 2020 το Σωματείο Βρυσούθκια Κέλπετρη στα Δημοτικά Μπάνια της Πάφου με κολύμπι 

Με το καθιερωμένο τους κολύμπι στα αγαπημένα Δημοτικά Μπάνια , πλούσια παραδοσιακά εδέσματα στη σχάρα, κάστανα άφθονο κρασί, ζιβανία και με χορό, γιόρτασαν και φέτος τον ερχομό του 2020, οι Χειμερινοί Κολυμβητές του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη στα Δημοτικά Μπάνια της Πάφου .

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, ανέφερε πως παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, απολαύσαν το κολύμπι τους τηρώντας το έθιμο για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου. Ακολούθως εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αθρόα προσέλευση των χειμερινών κολυμβητών που μετά το πρωινό τους κολύμπι , για να “ μπει με το δεξί ο νέος χρόνος”όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έγινε η κοπή της βασιλόπιττας και προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα. Ευχήθηκε επίσης, σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, υγεία, ευτυχία, αλλά και γαλάζια νερά έτσι ώστε οι χειμερινοί κολυμβητές να απολαμβάνουν, όπως είπε, την θάλασσα χειμώνα και καλοκαίρι αλλά και λευτεριά για τον τόπο μας.

Στην εκδήλωση το παρών του έδωσε και ο καθιερωμένος γαλάζιος Αη Βασίλης των Δημοτικών Μπάνιων στην Κάτω Πάφο ο οποίος δήλωσε ότι ήρθε να μοιράσει χαρά, και υγεία σε όλον τον κόσμο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακόμη χειμερινή κολυμβήτρια στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανέφερε πως για το καλό της νέας χρονιάς κολύμπησαν και φέτος στα Δημοτικά Μπάνια σε θερμοκρασία νερού 17 βαθμών. Ευχήθηκε επίσης σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ