13.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Παρουσιάστηκαν στο κοινό της Πάφου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΔΗΠΑ

Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να κάνει τη διαφορά και ήρθε για να αποτελέσει στήριγμα για τον κόσμο ανέφερε χθες βράδυ ο πρόεδρος της, Μάριος Κάρογιαν σε παρουσίαση των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές στην αίθουσα της ΣΕΚ Πάφου.

Οι έξι προσωπικότητες που κοσμούν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ, είπε ο κ. Κάρογιαν απευθυνόμενος στον κόσμο που παρευρέθηκε για να ακούει και να γνωρίσει από κοντά τους έξι υποψήφιους ευρωβουλευτές έχουν μέχρι σήμερα στη ζωή τους επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο με αξιόλογη δράση στα κοινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εξήρε παράλληλα την προσωπικότητα ενός εκάστου των υποψηφίων και έστειλε μήνυμα ενότητας και σύμπνοιας την ίδια στιγμή που ξεκαθάρισε πως η ΔΗΠΑ με τα ποσοστά της μπορεί να κάνει την διαφορά μέσα από μια εξαιρετική παρουσία στις Ευρωεκλογές εξασφαλίζοντας και ένα αξιοπρεπές ποσοστό.

Εξέφρασε, δε τη βεβαιότητα ότι η ΔΗΠΑ θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη των επερχόμενων ευρωεκλογών. Μας έχει ανάγκη, υπογράμμισε, ο τόπος μας και κάλεσε όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν τη νέα αρχή που έφερε η Δημοκρατική Παρατάξη».

Οι έξι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι:

  1. Δημητρίου Ελευθέριος
  2. Ιακώβου Βάκης
  3. Ιωάννου Μιχάλης
  4. Λακκοτρύπης Γιάννος
  5. Κλεάνθους Μαρίνος
  6. Παπαδοπούλου Αντιγόνη

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ