19.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

Επανέναρξη μαθημάτων καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης ενδονοσοκομειακά..

Μετά από τρία χρόνια αποχής, αποδομής, μαζικών ανακατατάξεων ,προβλημάτων και γενικά μιας πολύ δύσκολης κατάστασης που βιώσαν οι υγειονομικοί και το Νοσοκομείο Πάφου με την αντιμετώπιση της πανδημίας, από σήμερα ξεκίνησε η επιστροφή.. στην ενδονοσοκομειακή πραγματικότητα, σύμφωνα με την Νοσηλευτική Λειτουργό, Λειτουργό αναζωογόνησης, εκπαιδεύτρια σεμιναρίων, απλά και εξειδικευμένα υποστήριξη της ζωής και Εκπρόσωπο των νοσηλευτών της ΠΑΣΥΝΟ στην Πάφο Μαρία Τριανταφύλλου.

Η κ. Τριανταφύλλου που για τόσο καιρό στήριξε τον θάλαμο Covid- 19 του ΓΝ Πάφου, δουλεύοντας μερόνυχτα και χωρίς ρεπό μαζί με τους συναδέρφους της, ανέφερε πως σήμερα ήταν η αρχή της έναρξης μαθημάτων, πρακτικής εξάσκησης και εκπαίδευσης του προσωπικού, σημειώνοντας πως δεν έχει σημασία πόσο αργά προχωράς… αλλά σημασία έχει να μη σταματήσεις Ποτέ!!!. Και εμείς συνέχισε, δε σταματήσαμε και δε θα σταματήσουμε Ποτέ!! Πάντα στις επάλξεις.. πάντα στην εκπαίδευση.. πάντα σε ετοιμότητα.. και πάντα στη 1η γραμμή, συμπλήρωσε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Γιατί, όπως εξήγησε η κ. Τριανταφύλλου ο κυριότερος λόγος της εκπαίδευσης δεν είναι η στείρα γνώση.. αλλά η δράση..και αυτό, όπως είπε, “ το αποδείξαμε περίτρανα -χρόνια τώρα αλλά και στα τελευταία δύσκολα χρόνια της πανδημίας”.
“Συνεχίζουμε λοιπόν για να νιώθουμε καταρτισμένοι και επαγγελματίες εμείς, και ασφαλείς εσείς”. Δίκαια πράγματα, κατέληξε

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ