15.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Απεβίωσε ο μάστρε Γιαννής Χαριλάου

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 78 ετών ( 22/5/1938- 27/8/2016) ο Ιωάννης Χαριλάου απο τη Λετύμπου, πατέρας πέντε παιδιών μεταξύ των οποίων και του γνωστού συμπολίτη μας Χαράλαμπου Χαριλάου, Ανώτερου Νοσηλευτικού Λειτουργού στις Ιατρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας καθώς και πεθερός του Γιώργου Μακαρίου, πρώην Βοηθού Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου και ζωγράφου. 


Η κηδεία του μακαριστού Ιωάννη Χαριλάου θα γίνει αύριο το απόγευμα στον Ιερό Ναό Άγιου Θεόδωρου στην Λετύμπου ή ωρα 4:00μμ.

Συγκινητικός είναι ο τρόπος που αποχαιρέτησε τον πεθέρό του και “πατέρα” του ο Γιώργος Μακαρίου μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Χάσαμε σήμερα έναν εξαίρετο αγωνιστή της ζωής τον πατέρα μας Ιωάννη Χαριλάου (μάστρε Γιαννής) από την Λετύμπου, ο οποίος εγκαταλείπει σύζυγο και πέντε παιδιά.

Δεν ξεχνάμε Πατέρα ότι ξενιτεύτηκες δύο φορές και εργάστηκες στο εξωτερικό μετά το 1974 για να ζήσεις και να μεγαλώσεις τα παιδιά σου τρώγοντας άμμο στην καυτή Λιβύη αλλά και στη ψυχρή τον χειμώνα Βουλγαρία.

Παρά το γεγονός ότι ο πατέρας σου δεν σου πρόσφερε την εκπαίδευση που εσύ ζητούσες επίμονα και κάτω από δύσκολες συνθήκες και φτώχεια, εσύ μεγάλωσες και σπούδασες τα παιδιά σου και τα βοήθησες όσο κανένας άλλος.

20141123_151146
Ο μάστρε Γιαννής Χαριλάου με την οικογένειά του στα 76α γενέθλια του

Αγαπητέ μας Πατέρα σου είμαστε όλοι υπόχρεοι , σε αγαπάμε και ποτέ δεν θα σε ξαχάσουμε για αυτά που μας πρόσφερες.Ήσουν ένα παράγειγμα για όλους δεν γνώριζες να γράψεις και να διαβάζεις αλλά έκανες τα καλύτερα έπιπλα και έκτιζες τα κάλυτερα σπίτια. Ήσουν ένας εξαιρετος τεχνίτης αλλά και άνθρωπος .

Θα σε χαιρετήσουμε αύριο Κυριακή 28.8.2016 για τελευταία φορά στο μεγάλο σου ταξίδι στην εκκλησία μας στον Άγιο Θεόδωρο στην Λετύμπου ή ωρα 16.00 και εκεί θα είμαστε όλοι η σύζυγός σου Ευριδίκη, τα παιδιά σου , τα εγγόνια και τα δισέγγονά σου που τόσο αγαπούσες, θα είναι επίσης όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι σου.

Καλό σου ταξίδι Πατέρα μας και άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αύριο, μπορει να μην το έλεγες αλλά πίστευες στον θεό και αυτός θα συγχωρέσει όλες τις αμαρτίες σου και θα πας στο Παράδεισο.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ”

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ