25.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

1000 Μπράβο στο ΚΣ Νέου Χωρίου!!! Έδωσαν €50.000 για αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέο Χωρίου για να στηρίξει τον ΟΚΥπΥ στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΚΣ Νέου Χωρίου Πάφου, Ανδρέα Χριστοδούλου Μάχιμο ο οποίος μίλησε στο PafosPress, η κοινότητα αποφάσισε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια καταβάλλοντας το ποσό των €50.000.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ΟΚΥπΥ ανέφερε μας ελέχθηκε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες τις οποίες προσπαθήσαμε να καλύψουμε. Με τα λεφτά του Νέου Χωρίου θα αγοραστούν, σύμφωνα με τον κ. Χριστοδούλου, 3 ειδικά σπιτάκια απολύμανσης για να μπορεί το προσωπικό στα Νοσοκομεία μας να απολυμαίνεται πριν επιστρέφει στο σπίτι του. Οι τρεις αυτές μονάδες θα τοποθετηθούν στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης θα αγοραστούν 3 συσκεύες FNC και αρκετές προστατευτικές μάσκες συνολικής αξίας όλα μαζί €50.000.

Επίσης όπως είπε ο κ. Χριστοδούλου θα στηριχθεί και το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς με το ποσό των €3000 για να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης.

Αυτά τα παραδείγματα καλό θα ήταν να ακολουθήσουν και άλλοι, ειδικά κάποιες μεγάλες κοινότητες που έχουν αρκετά αποθέματα και τα έχουν στις τράπεζες να …τοκίζονται.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ