18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

1000 Μπράβο στο EVGENIOS HILLS EVENT VENUE- Τι έκαναν που αξίζει ΕΥΓΕ;

Σε μια ενέργεια που δεν την συνηθίζουν πολλοί προχώρησε ο γνωστός συνεπαρχιώτης μας επιχειρηματίας Ευγένιος Παναγιώτου ιδιοκτήτης του EVGENIOS HILLS EVENT VENUE στην περιοχή Χρυσοχούς.

Το EVGENIOS HILLS EVENT VENUE έχει προγραμματισμένο στις 11 Αυγούστου να φιλοξενήσει ζωντανά στο χώρο του τον Θέμη Αδαμαντίδη με όλη του την ορχήστρα σε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα.

Ο Έλληνας τραγουδιστής είναι γνωστόν ότι όπου πάει σημειώνει μεγάλη επιτυχία και αυτό το επισημαίνουμε για να ξεκαθαρίσουμε ότι η διεύθυνση του EVGENIOS HILLS EVENT VENUE δεν χρειάζεται καμία σύσταση ή καμία διαφήμιση για να πετύχει στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Παναγιώτου δίχως τυμπανοκρουσίες και χωρίς να σκεφτεί το κέρδος πήρε μια σπουδαία και άξια επαίνου απόφαση. Τα κέρδη από την πιο πάνω εκδήλωση να τα διαθέσει ΟΛΑ για στήριξη των πυρόπληκτων της Αττικής.

Μια ενέργεια αλτρουισμού η οποία απλά αποδεικνύει εκείνο που ξέρουν όλοι στην περιοχή ότι η οικογένεια Παναγιώτου ξέρει να προσφέρει σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Το PafosPress.com θέλοντας να δώσει περαιτέρω ώθηση σε αυτή την ομολογουμένως ωραία και όμορφη ενέργεια υπενθυμίζει ότι προπώληση εισιτηρίων γίνεται στους πιο κάτω τόπους:

🎈TIMEOUT (ΠΑΦΟΣ)
🎈MISTER KIOSK (ΚΟΝΙΑ) Mister KIOSK
🎈ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ KOUPPAS (ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ) Antreas Kouppas
🎈P. PANAYIOTOU D.I.Y (ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ)Panayiotis Panayiotou
🎈CHRISTIANAS PANAYIOTOU BEAUTY SALON (ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΦΟΣ) Christiana Panayiotou

Η γενική είσοδος είναι στα €20, η V.I.P είσοδος με περιορισμένο αριθμό θέσεων στα €30 ενώ παιδιά μέχρι 12 ετών είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 99 552789

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ