22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Όμιλος Αθηνοδώρου: Συνεχίζει να ευαισθητοποιεί τους οδηγούς για την οδική ασφάλεια

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος Εταιρειών «ATHINODOROU» σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Πάφου θα μοιράσουν πασχαλινές λαμπάδες στους διερχόμενους οδηγούς, με στόχο την ευαισθητοποίηση τους σε θέματα Οδικής Ασφάλειας.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης του Ομίλου προς το συνάνθρωπο μας. Η απώλεια ζωών στην άσφαλτο είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα που δεν πρέπει να αφήνει ασυγκίνητο κανέναν μας.

Μπράβοι στον Όμιλο, τη διεύθυνση και το προσωπικό του για την πιστή αφοσίωση στον ιερό αυτό σκοπό της ευαισθητοποίησης. Πέραν από την συγκεκριμένη εκδήλωση ο Όμιλος κάθε χρόνο διοργανώνει σειρά διαλέξεων και ενημερώσεων για το προσωπικό του και τις οικογένειές τους με σκοπό την ασφαλή οδήγηση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μάλιστα ως Μέσο ενημέρωσης οφείλουμε σημειώσουμε ότι οι πιο πάνω δραστηριότητες συνοδεύονται από δεξίωση του προσωπικού κάτι που μεταφράζεται σε δαπάνη αρκετών χιλιάδων ευρώ και που βεβαίως πρέπει να λέγεται έστω και αν οι ίδιοι οι μέτοχοι της εταιρείας δεν το επιθυμούν.

Ακολουθούν βίντεο και εικόνες από τις περσινές εκδηλώσεις του Ομίλου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ