21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινοβραδινό τροχαίο- Πως έγινε και ποιοι τραυματίστηκαν;

Ο σοβαρός τραυματισμός τριών ατόμων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη χτες το βράδυ στον δρόμο Τίμης- Αναρίτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός οχήματος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο όχημα.

Συγκεκριμένα γύρω στις εννέα χθες βράδυ όχημα που οδηγούσε 25χρονος από την Βουλγαρία με συνοδηγό τη 18χρονη σύζυγο του στον δρόμο Αναρίτας – Τίμης με κατεύθυνση την Τίμη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 62χρονη από την Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μέλη της Τροχαίας Πάφου έσπευσαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως ο 25χρονος οδηγός εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το όχημα της 62χρονης.

Για τον απεγκλωβισμό του ζεύγους των Βουλγάρων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι τρεις επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η 62χρονη υπέστη κάκωση λεκάνης . Ο 25χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση λόγω τραυματισμού του στον θώρακα, ενώ η 18χρονη υπέστη εξάρθρωση αγκώνα .

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ