24.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

Αντ. Οικονομίδης: “Ψηλά το κεφάλι, τίποτα δεν χάθηκε”

Τίποτα δεν χάθηκε με τη χθεσινοβραδινή ήττα απο τον ΑΠΟΕΛ διεμήνυσε ο πρόεδρος του Παφιακού, Αντώνης Οικονομίδης, μιλώντας στο PafosPress.com.

Χάσαμε στις λεπτομέρειες απο μια ενισχυμένη ομάδα με τρεις πολύ καλούς ξένους παίκτες.

Δυστυχώς μπήκαμε στο παιχνίδι με το μειονέκτημα ότι απουσίαζε ο βασικός ακραίος της ομάδας με τον οποίο έγινε όλη η προετοιμασία και ο αγωνιστικός προγραμματισμός της ομάδας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να πούμε ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα χαθούν πάρα πολλοί βαθμοί απο όλες τις ομάδες.

Είμαστε μόλις στην αρχή του πρωταθλήματος, υπογράμμισε ο κ. Οικονομίδης, δηλώνοντας σίγουρος ότι οι βαθμοί αυτοί θα κερδηθούν σύντομα πίσω απο τον Παφιακό. Η ομάδα, συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του σωματείου, σύντομα θα συμπληρωθεί με ένα πάρα πολύ καλό ξένο παίκτη, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητα ότι με την άνοδο και των υπόλοιπων παικτών ο Παφιακός θα γίνει πάρα πολύ ισχυρός.

“Με λύπησε η ήττα, κατέληξε, γιατί φάνηκε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά με χαροποίησε το γεγονός ότι υπήρχε αρκετός κόσμος στο γήπεδο ο οποίος μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και τον διαβεβαιώνουμε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί περαιτέρω και θα διεκδικήσει όπως και πέρυσι και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ