21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Χώρος φωτογραφικών εκθέσεων για 28 μέρες η Πάφος

Συνεχίζει τις δράσεις η ΦΕΚ-Τμήμα Πάφου διοργανώνοντας, στα πλαίσια του MoPP (Μonths of Photography Paphos / Μήνες Φωτογραφίας Πάφος) την εκδήλωση Public Art, που περιλαμβάνει 12 παράλληλες ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας σε διαφορετικούς χώρους στην πόλη της Πάφου.

Η Πάφος μετατρέπεται συγκεκριμένα σε ένα μεγάλο εκθεσιακό χώρο ανοικτό για όλο το κοινό για 28 μέρες. Στην έκθεση συμμετέχουν φωτογράφοι από την Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κίνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πρόεδρου ΦΕΚ-Τμήμα Πάφου, Θάνου Σαββίδη, έπειτα από ανοιχτή πρόσκληση και αξιολόγηση των συμμετοχών από τριμελή επιτροπή (Cheryl Newman, Λουκάς Βασιλικός, Γιάννης Σακέλλης), επιλέχθηκαν οι 12 επικρατέστερες συμμετοχές. Η καθεμιά αποτελείται από ένα θεματικό πορτφόλιο 6 – 10 φωτογραφιών, με συγκεκριμένο τίτλο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Public Art ξεκινά την 1η Απριλίου και θα έχει διάρκεια 28 μέρες (λήξη 28/4/2018). Το κοινό, όπως αναφέρεται, μπορεί να επισκέπτεται τους χώρους των εκθέσεων ελεύθερα κατά τις ώρες που αυτοί λειτουργούν.

‘Εντυπο πρόγραμμα για τις εκθέσεις διατίθεται στους χώρους αυτούς καθώς και στο οίκημα μας στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Πάφος.

Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες σχετικά με το Public Art μπορούν να επισκεφτούν επίσης στις ιστοσελίδες: www.cpspafos.com και www.cps.com.cy, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ