17.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η επαρχία Πάφου από τις έντονες βροχοπτώσεις – Τους έπνιξε στη Λεμεσό [ΦΩΤ-ΒΙΝΤΕΟ]

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν χτες βράδυ στα ορεινά και ημιορεινά αλλά και στην χαμηλή περιοχή Πάφου, χωρίς ωστόσο να παρατηρηθούν ιδιαίτερα προβλήματα και ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική σε κάποιες περιοχές σημειώθηκε ολιγόωρη διακοπή ρεύματος, ενώ σε περιοχή του χωριού Αργάκα αποκόπηκε κορμός δέντρου και έπεσε στο κιγκλίδωμα δρόμου.

Μέλη του πυροσβεστικού σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς απέκοψαν και απομάκρυναν το δέντρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο μεταξύ σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού θα διεξάγονται εργασίες από τις 9.00 το πρωί, μέχρι και τις 1.00 το μεσημέρι, για συντήρηση του οδικού φωτισμού. Οι εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα του δρόμου από τον κυκλικό κόμβο Κονιών, στην Πάφο, μέχρι και την περιοχή Πέτρας του Ρωμιού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα παραμείνουν κλειστές οι δεξιές λωρίδες πορείας στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου.

Χάος στη Λεμεσό: Υπάλληλοι εγκλωβίστηκαν σε κτήριο-Tο νερό έφραξε την είσοδο

Εικόνες απόλυτου χάους στη Λεμεσό, όπου λίγα λεπτά έντονης βροχόπτωσης ήταν αρκετά για να μετατρέψουν τους δρόμους σε ποτάμια. 
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό, Ευάγγελος Ευαγγέλου, το νερό συσσωρεύτηκε στο οδικό δίκτυο σε διάφορες περιοχές της πόλης.
Μάλιστα, υπάλληλοι γραφείου στην οδό Γεωργίου Κατσουνωτού εγκλωβίστηκαν μέσα στο κτήριο καθώς το νερό ξεπέρασε το ενάμισι μέτρο φράσσοντας την είσοδο.
Γυάλινες προθήκες καταστημάτων και γραφείων έσπασαν ενώ οχήματα «πνίγηκαν» στο νερό.
Όπως είπε, οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες βάλλουν εναντίον των Δημοτικών Αρχών καθώς, όπως καταγγέλλουν, δεν έχουν προβεί στη λήψη απαραίτητων μέτρων.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ