14.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Χωρίς Ειδικό Παθολόγο το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς- Επιστρέφει στην Ελλάδα ο γιατρός

Χωρίς Ειδικό Παθολόγο έμεινε σήμερα το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς λόγω της παραίτησής του γιατρού Βασίλειου Σβάρνα ο οποίος εδώ και καιρό είχε δηλώσει ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η τελευταία ημέρα στην εργασία του Δρ Σβάρνα ήταν η χθεσινή με αποτέλεσμα σήμερα το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς να λειτουργεί δίχως Ειδικό Παθολόγο όπως καταγγέλλουν συγγενείς ασθενών στο PafosPress.com. 

Το πρόβλημα υποστελέχωσης στο Νοσοκομείο δεν είναι σημερινό αφού στην υπάρχουσα έλλειψη έρχεται να προστεθεί και η απουσία της άλλης Παθολόγου Κυριακής Ζιγκούλη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η “τοποθέτηση” του Βασίλειου Σβάρνα, ο οποίος αντικατέστηκε τον ειδικό Παθολόγο Γεώργιο Παπουρή, ο οποίος σήμερα εργάζεται στο ΓΝ Πάφου, έλυσε προσωρινά το πρόβλημα το οποίο ωστόσο από σήμερα υφίσταται εκ νέου.

Όπως μάλιστα πληροφορούμαστε για να καλυφθεί προσωρινά το πρόβλημα που προέκυψε σήμερα, παρά τις αντιδράσεις και τη δυσφορία που δημιούργησε σήμερα η εξέλιξη αυτή αποφασίστηκε όπως το απόγευμα το Νοσοκομείο Πόλεως Χρ. επισκεφθεί ως εφημερεύοντας ιατρός ο κ. Παπουρής και αν παραστεί ανάγκη κάποιοι από τους ασθενείς να παραπεμφθούν για περαιτέρω νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου.

Άποψή μας είναι ότι όλα αυτά αποτελούν μπαλώματα και όχι οριστικές λύσεις τις οποίες επιζητούν τόσο οι ασθενείς και οι συγγενείς τους αλλά και ολόκληρο το διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς. Άλλωστε πρόκειται για φορολογούμενους πολίτες και όχι ασθενείς χαμηλότερης κατηγορίας ή δεύτερης διαλογής.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ