22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Χειροπέδες σε νεαρές Παφίτισσες για διαρρήξεις και κλοπές

Χειροπέδες πέρασε αργά σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία Πάφου σε νεαρές από την Πάφο για υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας και κλοπής.

Συγκεκριμένα οι δύο νεαρές ηλικίας 24 και 17,5 χρονών αντίστοιχα επέβαιναν στο όχημα το οποίο οδηγούσε η 24χρονη το οποίο ανακόπηκε από μέλη της τροχαίας Πάφου για έλεγχο.

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα δεν έφερε πιστοποιητικό ασφάλειας ενώ ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης κατά την έρευνα εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα για τα οποία οι δύο νεαρές δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις. Ανάμεσα σε αυτά και μια Bonus card η οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν στο όνομα Βρετανίδας η οποία είχε καταγγείλει ότι στις 23 του περασμένου μήνα είχε κλαπεί από την οικία της στην Πέγεια μαζί με το πορτοφόλι της.

Μιλώντας στο PafosPress.com ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Πάφου Μιχαλάκης Ιωάννου ανέφερε ότι οι δύο νεαρές έχουν απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για παρόμοια αδικήματα.

Οι δύο συνελήφθηκαν και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για ένταλμα προσωποκράτησής του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ