21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Χαρά σε τριμελή οικογένεια έδωσαν η MSD και ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός 

Ένα πιο λειτουργικό σπίτι, με προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον, παρέδωσε σε τριμελή οικογένεια που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, η φαρμακευτική εταιρεία MSD στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (ΚΕΣ), σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Ένας πατέρας και τα δύο παιδιά του είδαν την κατοικία τους στη Λευκωσία να αλλάζει όψη μέσα σε μερικές μόνο μέρες. Με τη σημαντική συνεισφορά της MSD στην Κύπρο, όπως αναφέρεται,  έγινε δυνατός ο διαχωρισμός του καθιστικού σε δύο δωμάτια, έτσι ώστε το δεύτερο παιδί της οικογένειας να αποκτήσει δικό του υπνοδωμάτιο κι επίσης αγοράστηκαν έπιπλα για τα τρία υπνοδωμάτια και το καθιστικό. Τα μέλη της διεύθυνσης και του προσωπικού της MSD και η ομάδα του Τμήματος Νέων του ΚΕΣ, εργάστηκαν ακούραστα μέχρι να πετύχουν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο χαροποίησε ιδιαίτερα την οικογένεια.

Κατά την παράδοση του σπιτιού, τα μέλη της οικογένειας ευχαρίστησαν εμφανώς συγκινημένα τους ανθρώπους της MSD και την ομάδα του Τμήματος Νέων του ΚΕΣ για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MSD στην Κύπρο και Μάλτα, Jacqueline Αναστασιάδη, μετά την ολοκλήρωση του έργου και την παράδοση της κατοικίας στην οικογένεια, ευχαρίστησε το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για τη δυνατότητα που έδωσε στην εταιρεία να βοηθήσει έμπρακτα, γι’ ακόμη μια φορά, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εκ μέρους του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η Πρόεδρος κ. Βανέσσα Κυπριανού, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την MSD στην Κύπρο για τη διαχρονική υποστήριξή της και τόνισε τη σημασία που έχουν τέτοιες δράσεις για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ