17.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ: Τελευταία μέρα αύριο για την υποβολή προτάσεων για εργαστήρια

O Δήμος Πάφου έχει πρόσφατα δημοσιεύσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από διάφορους επαγγελματίες για παραχώρηση υποστατικών για χρήση τους ως εργαστήριο στο Χάνι του Ιμπραήμ. Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων λήγει αύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 2017 στις 12 μ.μ.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι έχουν κληθεί να υποβάλουν αίτηση μαζί με την αναλυτική τους πρόταση σε ότι αφορά το είδος του εργαστηρίου και προτεινόμενες δράσεις.

Τα εργαστήρια θα πρέπει να προβάλλουν παραδοσιακά επαγγέλματα ή/και προϊόντα του τόπου μας. Ενδεικτικές κατηγορίες εργαστηρίων αφορούν δερματοτεχνία, ψηφιδωτό, χειροτεχνία, ενδυματολογία, κεντητική, υφαντική, κεραμική/αγγειοπλαστική, ξυλοτεχνία, μεταλλοτεχνία, καλαθοπλεκτική, ψαθοπλεκτική, υποδηματοποιεία, ζωγραφική/ψηφιδωτό/αγιογραφία, αργυροχοεία, χρυσοχοεία/επεξεργασίας χαλκού, σαπουνοποιεία, κηροποιεία, εργαστήριο σοκολάτας, οινοποιείο κυπριακών ποτών, παραδοσιακά κυπριακά γαλακτοκομικά και αλλαντικά καθώς και άλλες συναφείς παραδοσιακές χρήσεις. Αποκλείονται χρήσεις όπως λ.χ. καταστήματα σουβενίρ, ψιλικών ειδών, έτοιμων ρούχων, υποδημάτων και κοσμημάτων, έτοιμα εισαγόμενα εδέσματα καθώς και καταστήματα που προκαλούν οχληρία καθοιονδήποτε τρόπο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε πρώτη φάση, οι προτάσεις θα αξιολογηθούν στη βάση κριτηρίων που αφορούν πρωτοτυπία/καινοτομία, χρήση τεχνολογίας, συνάφεια με το λειτουργικό πλαίσιο του Χανιού, διαδραστική εμπειρία των επισκεπτών, συνάφεια με την παράδοση, προαγωγή επισκεψιμότητας και θα προεπιλεγεί αριθμός προτάσεων/αιτητών οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε πλειοδοτικό διαγωνισμό ανά είδος εργαστηρίου (β’ φάση).

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ