22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Φόνος 38χρονης: Ραγδαίες εξελίξεις συνθέτουν ένα γρίφο, για γερούς λύτες – Άγνωστο το τι έγινε με την κόρη της

Στο επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στρέφονται τα βλέμματα αναφορικά με την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος με θύμα την 38χρονη Mary Rose Tribiciao.

Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή σε φρεάτιο στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο της Κοκκινόγιας στο Μιτσερό. Θρίλερ εξάλλου εξελίσσεται με την τύχη του 6χρονου κοριτσιού της 38χρονης, που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο μαζί με την μητέρα της.

Η Αστυνομία χθες βράδυ, προχώρησε σε σύλληψη δυο προσώπων από την Επαρχία Λευκωσίας, εναντίον των οποίων προέκυψαν μαρτυρίες. Σήμερα οδηγούνται ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης. Εκεί θα διαφανεί και ο ρόλος τους στην υπόθεση καθώς και η εμπλοκή τους με τον 33χρονο πρώην συμβίο της γυναίκας ο οποίος τελεί υπό 8μερη κράτηση. Διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του και απαγωγής με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παράλληλα, αναβολή έλαβε η επιχείρηση που θα άρχιζε για άντληση νερού από το φρεάτιο όπου εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα. Εκεί θα γίνονταν περαιτέρω έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί ενδεχομένως και το 6χρονο κορίτσι. Οι Αρχές μετά από ευρεία σύσκεψη χθες, έλαβαν την απόφαση μετά και από παρέμβαση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης, όπως αναβάλουν επ’ αόριστο τις έρευνες εκεί, αφού ελλοχεύει κίνδυνος για τους ανθρώπους που θα επιχειρήσουν στο φρεάτιο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ