22.9 C
Paphos
Wednesday, May 1, 2024

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Καπνοί κάλυψαν γνωστή καφετέρια – (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην άμεση εκκένωση γνωστής καφετέριας που βρίσκεται στο αεροδρόμιο Πάφου προχώρησε η διεύθυνση του Αεροδρομίου μετά απο καπνούς που κάλυψαν το χώρο.

Όπως όλα δείχνουν βλάβη προκλήθηκε απο βραχυκύκλωμα στις ηλεκτρικές συσκευές της καφετέριας η οποία ροκάλεσε πρόβλημα με αποτέλεσμα μηχάνημα που βρίσκεται εντός του χώρου να ξεκινήσει να βγάζει καπνούς οι οποίοι κάλυψαν όλο το εσωτερικό του αεροδρομίου και όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε αναστάτωση και πανικός.

Αμέσως στη σκηνή κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου, έγινε αποκοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και το περιστατικό αντιμετωπίστηκε απο το προσωπικό της καφετέριας πριν επεκταθεί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Απο τους καπνούς τέθηκε σε λειτουργία και το σύστημα πυροπροστασίας, ενώ εκκενώθηκε η καφετέρια και για λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο επικρατούσε αναστάτωση.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο δεν υπάρχουν επιβάτες αφού οι πτήσεις ξεκινάνε γύρω στο μεσημέρι όμως το προσωπικό στην εικόνα των καπνών όπως ήταν φυσικό πανικοβλήθηκε.

Ευτυχώς η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και σιγά σιγά φεύγουν και οι καπνοί με αποτέλεσμα εντός της ώρας να αναμένεται όλα να κυλάνε ξανά ομαλά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ