21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ: Ο δράστης έσπασε παράθυρο και έριξε εύφλεκτη ύλη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τεράστιες ζημιές υπέστη το γραφείο του Δήμου Πάφου στο οποίο νωρίς το πρωί άγνωστος ή άγνωστοι έβαλαν φωτιά σπάζοντας το παράθυρο που βρίσκεται προς τον Δημόσιο Κήπο.  Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία ξέσπασε στις 07:03 το πρωί και έγινε αντιληπτή απο υπάλληλο του Δημαρχείου ο οποίος προσήλθε στη δουλεία του.

Στην σκηνή έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα τα μέλη των οποίων με την χρήση αναπνευστικού συστήματος και τυλιχτήρα νερού κατέσβησαν τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί και στα υπόλοιπα γραφεία του Δημαρχείου Πάφου.

Την σκηνή επισκέφτηκαν ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου, ο υπεύθυνος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου ενώ άρχισαν ήδη οι εντατικές έρευνες για την διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης της με πιο επικρατέστερο σενάριο αυτό της κακόβουλης ενέργειας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως ο δράστης αρχικά φέρεται να έσπασε παράθυρο στο πίσω μέρος του δημοτικού μεγάρου και να έριξε την εύφλεκτη ύλη.

Το PafosPress βρέθηκε στη σκηνή και σας παρουσσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες ααπο το κατεστραμμένο γραφείο του Δήμου Πάφου.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ