21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Φτωχότερη η Πάφος- “Έφυγε” η Κατερίνα Χαραλαμπίδου

Μια δυσάρεστη είδηση πάγωσε την κοινή γνώμη της Πάφου στο άκουσμά του πρόωρου θανάτου της Κατερίνας Παπαδημητρίου Χαραλαμπίδου, πρώην δημοτικής σύμβουλου του Δήμου Πάφου. 

Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου η οποία απεβίωσε χθες σε ηλικία 63 χρόνων έχασε την πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο.

Ιδιαίτερα αγαπητή σε όλο τον κόσμο η Κατερίνα Χαραλαμπίδου συνέδεσε το όνομα της με την προσφορά και την ανιδιοτέλεια εργαζόμενη σκληρά τόσο μέσα απο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και ως άνθρωπος για μια καλύτερη πόλη και μια Πάφο σύγχρονη και ανθρώπινη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Κατερίνα δραστηριοποιείτο μαζί με τον σύζυγό της Άκης Χαραλαμπίδη εδώ και χρόνια στον τομέα του εμπορίου με τη διατήρηση καταστημάτων ρούχων στο κέντρο της πόλης και το εμπορικό κέντρο.

Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου διετέλεσε δημοτική συμβουλος στο Δήμο Πάφου για δέκα χρόνια, απο το 2001-2011, το 2009 υπήρξε υποψήφια ευωρβουλευτής με την Ευρωπαϊκή Συνεργασία ενώ το 2011 ήταν και υποψήφια βουλευτής με το Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Πλούσια ήταν και η προσφορά και η δράση της μέσα απο τα πολιτιστικά σωματεία και τους κοινωνικούς φορείς.

Σύντομο Βιογραφικό Κατερίνας Χαραλαμπίδου

Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου γεννήθηκε στην Πάφο το 1954 και σπούδασε στο Παρίσι Γαλλική λογοτεχνία και στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης Διακοσμητική στην Ακαδημία «Charpentier». Εγκαταστάθηκε στην Πάφο το 1975 και νυμφεύτηκε τον Άκη Χαραλαμπίδη, επιχειρηματία.

Συμμετείχε σε διάφορους κοινωνικούς και πνευματικούς ομίλους όπως Tolhner, Wheel Club Πάφου, Alliance Françαise Πάφου, Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων.

Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος Νέων Οριζόντων στο Δήμο Πάφου από το Δεκέμβριο του 2001-2011, ενώ υπήρξε ευρωβουλευτής το 2009 και υποψήφια βουλευτής το 2011.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ